<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以後都唔用"飲管"飲野啦!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 笨小孩 at 2005-9-3 11:15 PM:
! c3 Z6 Z0 z. [; a7 h$ D- n" c8 P# B6 |7 P7 `! G4 ~+ G, C9 a$ ~
9 ]/ b; Y, d! O3 v

4 V* C; L2 ~' f7 g/ c/ G咁第一支飲管你點處理佢呀3 ~8 u3 x( s' L& X0 `: |

, B& y: P8 [6 @$ o放番落去?
/ e# O" _1 S; O  u2 H' r  ~% G6 P. H& n" N  d. e
[ Last edited by 笨小孩 on 2005-9-3 at 11:21 PM ]
( T# f% Z. s! y2 H& J7 I  Q0 h4 Z
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2005-9-3 11:53 PM:
! y  K5 J# R8 q, t- I/ b
1 P8 q* i+ j5 }" ~
& h" q% m2 O0 P5 x( S( h
" |9 J( Z# U5 o1 n) {4 H+ j$ e& G
& H1 L0 M+ h9 o) ?% g
企你後面果個就慘囉

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
嘩, 放返入去?????
" f+ s, J4 B& Q9 b4 O: G2 [. [7 B3 ~! g+ }' M# ^
敢你地有冇 'new'完牙放返支牙簽入牙簽同入面嫁???  我寧願食曱由....
Originally posted by easonwing at 2005-9-3 07:47 PM:1 K  h' P: z; M# |7 F/ F4 V
& v6 P& M5 g9 m: V) }; l. ^+ _
你之前係唔係有玩金庸online嫁=.=???你個名係login number=.=...- w% I5 R# g7 R
間野係光輝圍
6 X5 D! _0 }& Y! }9 c
2 I. k5 N: C  O6 ]$ l

" W# D4 F9 f: u3 I) W- h係唔係天橋落樓梯,停車塲隔離嗰間?
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-9-3 11:44 PM:
, P( U- `' S8 W# n) A1 V我有單幾重想嘔.....
* m. P6 o" r, e9 V$ n# B0 j: Z) [+ l, L, T- N2 s: R
細個果陣食牛肉乾....食食下掉咗落地....執返....放入口....頂...係隻死曱甴...[冇帶眼鏡執錯咗]
3 G# {, @6 Y" U. U" C9 g% i* E) a

; C$ `- [3 e5 K, b0 D+ x硬漢兄!曱甴定驚呀
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
位置响邊我係附近住!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by d228216 at 3/9/05 23:44:
" z3 j/ L* M2 I$ D/ V我有單幾重想嘔.....) E4 ?3 N# q* }& G6 A0 A8 z

! m- M, z& ?' o9 j, i  u細個果陣食牛肉乾....食食下掉咗落地....執返....放入口....頂...係隻死曱甴...[冇帶眼鏡執錯咗]
; X9 a" B2 L& g, B
嘩.....你都算攪笑啦,我都係最多食左掉左落地被車'顏過"嘅山渣餅咋,無你咁刺激!!!
唔係ma執左隻蟑螂黎食@@
Originally posted by 446622 at 2005-9-4 04:11 AM:" Z& d" S$ V" X  @7 W% L9 U/ I

- O$ [; \. A! W: F1 }5 E嘩.....你都算攪笑啦,我都係最多食左掉左落地被車'顏過"嘅山渣餅咋,無你咁刺激!!!
' n9 K2 z9 E! k# N. [/ k' a: W7 q係點嫁=.=??
以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-9-3 07:22 PM:; D* a1 ^6 E- x6 n) g  d  l
我今日係街買左一罐寶礦力飲,個老板比...
' q) p0 H) x9 L; @. ~" a3 w
哈哈哈哈哈!!!!!!!!!
/ n5 c7 r5 {% K0 h# o/ k超能恐怖,俾著我我嘔能到西!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以後都唔用"飲管"飲野啦!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。