<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家收咗稅單未?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 22:56:
$ A# S* ^' b# G* f1 L
: m$ Q5 S0 s* W- u) K# z, {6 K6 Y- W- f供樓--淨係息口免稅, 你d息好溶架???
8 z  p, A8 [3 Y: I! B2 T
$ d$ a& x* o" d  c8 h" k5 S% c
" q3 A0 A. _2 V+ C, y; M, ~
yes
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-15 10:57 PM:: \# |1 l( T  M; D
' M9 t% K0 x8 z' x. Y, Q1 m
2 y6 K, @4 w- X, q

; L) C$ r8 Q0 N; _7 Dyes
/ J* [* j( \/ w: {
今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
nono_comdan
1 w1 l$ G+ P3 V請張個頭像send上來26fun....
Originally posted by d228216 at 15-9-2005 11:00 PM:
) o$ T7 [8 k2 h/ J# D2 |
8 t% }, x, E3 N1 B今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
4 L4 H1 m5 g6 M
我就唔洗咁早理呢d住啦~我得果13歲人仔~都唔到我理~
Originally posted by Now at 2005-9-15 11:04 PM:
6 Z+ O6 c' a" W* S
7 H9 m  ~& ?' ]" l% X' d依度要18歲先入得黎架播~
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 23:00:
6 }  ]# l! ?) j/ b+ _) G: l. A. l. F6 C9 R- E) _7 \  {. y
今時今日重孭重息, 都係果咪野.....祝你早日歸本啦-----記住:總有出頭天
( _4 Y7 ?, V- v1 V8 a6 C! c

$ X' I& [$ \5 r5 w4 h6 a5 ?- G% \/ d5 m多謝,其實依家樓價已經無相差咁遠囉。但因為是夾屋,所以幾乎無乜可能賣。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
我交$09 v4 t, r- x, _; {, ?9 _, \
% T: m5 G- `7 i

& Q4 }5 O1 a3 Z# D7 l# w我以前女友做會計- x  p" E( q! Q1 l! Z
咁多年黎都係佢幫我攪
3 g, r" n1 d. @* G5 P; A* m學費可以扣稅已經減左一大筆8 t1 O7 t; i  E, B9 c( l

- E7 }) a0 d+ G6 m
8 @8 ?( m0 _8 G$ u其實請人報稅比較好
$ ~8 S0 L& E1 z因為好多野可以扣稅好多人都不知道, B2 g) F! G" y+ ~  |# `
扣扣埋埋好多人其實都不用交: `  \1 v6 `1 H7 J
就算我3xk1個月都唔使交......
Originally posted by austin666 at 2005-9-17 23:59:. S; @+ G# ~3 B2 b& c2 S  F
我交$0
2 U5 E/ q" P! g, K" U( [9 Z
% ?/ a! I2 m4 ]/ r" {- b4 W5 T/ ^' U
我以前女友做會計
6 x; k8 M0 w. u. ?( p咁多...
/ \; @5 H; s" y) s$ R/ D
/ ~6 g1 Q2 K( C7 k
你咁精靈有個會計女友就得喳。  搵人計都要錢ga~! 好似我咁鬼窮,又供樓又讀書又養老豆呀媽加個女, 仲要記得得閒捐下錢,咁咪唔駛交稅囉!
佛聯會
Originally posted by d228216 at 2005-9-15 10:45 PM:
3 n% w( w+ H% `+ E* \5 P, r
: p" L+ M7 }" s9 X, f史兄叠水我知, 但你交八皮六 点解唔 click >1000000
: J- p+ z- d, k$ ?1 O- [- y
' {  A+ \3 Q" H3 s+ D; b8 G
我click咗咩呀?唔記得咗?
& X# H. _, I3 C叠咩水吖,我要養仔嘛!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-18 02:38 AM:/ d9 Q( G6 b9 {" ]; s9 _' ~
5 Z5 n% E4 S5 q; b" L

/ {8 s7 j+ m  g- I你咁精靈有個會計女友就得喳。  搵人計都要錢ga~! 好似我咁鬼窮,又供樓又讀書又養老豆呀媽加個女, 仲要記得得閒捐下錢,咁咪唔駛交稅囉!
# o( W& B( H+ F( ?

: q! B, T. `4 C0 X) P* m
& U& _( Z. m' ~2 r3 g/ v1 L6 n* p# u2 u: H
係前女友=.="# ^6 a, d( T/ U3 k0 K
我好你1d炸係未結婚
0 m2 t! J  V/ c$ R其他同你差不多即
$ ?# j8 i6 p6 e- Z4 ]/ v( t  [4 Q

0 E* ?4 S/ R/ R; k- d9 b5 e) ]! W; C& P' ~: e, h- a+ _7 r1 @
搵人計好似都係幾百蚊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家收咗稅單未?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。