<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖

急問野呀!!!!!!!!!!

我想請問銀行有冇得"唱"之前舊嘅10蚊紙???4 s8 v5 g" h  w$ S
" P5 F6 l: n9 F
如果冇得唱,咁係邊度有得唱??
6 I0 ~* m3 V$ l3 {% k- Y: `3 w3 X0 q: |9 L* d- b# N) j
急要的
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u+ R1 V7 x" s: \4 b

0 u, W6 V! L9 f* x4 P% d[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 11:49 AM:7 D3 Y5 [0 Z. ^0 p" Y! Y( H- J
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u+ b6 x/ X4 g: ~# s" g8 x

, P) p! s6 i) }) H" _( U* d/ \[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
0 V- P. ~7 k- S2 l) d6 a$ ~???
3 p3 ]1 c7 Y8 m) H! R# r唔明你想講咩...???
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:04:
. @, V! w# B. l4 _" }8 o; h8 \( }/ C+ `$ }) j
???( t9 b& I& o' S5 \8 s- q$ R
唔明你想講咩...???
% C$ i/ e" L( ^/ u! c: A
* r$ i0 t$ z! awhere do u live?
.
我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:07:
/ |1 K3 [/ D* i2 k0 L/ t* d# A我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
! T4 q+ k% D3 P) |, i
8 L3 i. ~' y5 x7 y去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
.
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
點唱先????
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:12:
' ~, N; g" ^, F; U$ Q+ V. A我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
' s0 d& T, h) I+ E) E, g- q7 K$ [7 D1 v
咁遠
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 12:12 PM:6 _0 |: k7 s3 A1 K

9 V2 c+ b* r  }2 J2 D  w6 c( r
, ]& ~; G: M: J& Y. u# D  A去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
: x, T" f9 G/ _8 m! x6 `" ^
你有幾多張??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。