<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?
返回列表 回復 發帖

gmail仲未公開俾人登記咩?

今天看電腦雜誌講,gmail只俾美國人登記用,# j/ [2 e& l, X5 W2 a

! x4 T  x1 A+ S. x3 X但我在半年前已收到google.com邀請叫我登記,' V6 D4 @5 v7 m) A& d  ?6 E
' y' ~# M  L" x* V+ @+ p) g
我用左 [email protected]好耐囉!?/ ^/ o/ E) a) A' W
, R3 D6 {( M. Y& j2 }# l' g% v! e
係我自選的

. l- U9 i1 g% J5 E, Q! B4 [$ }4 ]  _- T! `% L) f2 P
[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-9-4 at 04:35 PM ]

1280 x 998 PIXEL下載

what is gmail?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:
3 u1 C2 q! ~% V, z- g4 gwhat is gmail?
1 y& p( ?7 ^) t, H0 ~
+ F2 e; v# f; v; u9 Q! O6 Rgmail都唔會,有沒有聽過Intel, IBM?
Originally posted by 幸運馬迷 at 2005-9-4 04:29 PM:5 `/ k0 K2 ]6 Q- L! _; u
what is gmail?
7 h7 k. g% E- r9 ~1 D

* H% h( l# [9 q' ]Google Mail
要相信自己!!!
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-9-4 16:18:3 D0 m; |4 |% r, x/ j( I
今天看電腦雜誌講,gmail只俾...
% S+ `7 p) B0 }, g% c

9 [& \; K. \5 q* R. H. W! Z
6 p: U; W8 `$ Q4 u6 bIt need the current users to invite.
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
係要朋友請你..可能你有朋友請你用
Originally posted by 托迪仔T at 2005-9-4 05:16 PM:& p+ m" _- o. t: f8 g  o
係要朋友請你..可能你有朋友請你用
* U6 G' m5 e% j  |6 K6 `
' W# T! ^4 g$ v8 {" J( b( P/ o
) |. H1 s" c. F9 [我印象中,好似係google直接給我電郵,而我較早時已登記了!
我係我朋友邀請我申請嫁...2 s$ u1 Q+ h1 e/ B
都幾好用 速度好快 好過雅虎..
要invitation架碼...依家都係架...不過成日都有50個gei...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
我有 100 個 invition
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » gmail仲未公開俾人登記咩?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。