<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......
返回列表 回復 發帖

[轉貼]佢打機過唔到關就......

將成部機插爆左

800 x 600 PIXEL下載

張相有冇得再假d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 22:56:4 i( T  I! ^$ q0 P8 d
張相有冇得再假d呀
" i: @+ ^# x+ ~! J0 A1 d係真架
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-7-22 10:58 PM:* D% l0 K; Q% `  l4 Q* c
2 |4 s- C) }: U& s
係真架
/ I: p: x0 k8 G1 M1 P6 m咁有冇得再真d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 10:56 PM:
1 q$ I2 N% {* y/ c0 @7 E9 _張相有冇得再假d呀
( u( |1 K. t; T& z9 N

5 ]; {  m9 `7 r1 l2 i/ DSCM,苜先在這裡多謝你!!
* k' o) r  W; G) M
# v3 T; ]. {7 u0 f無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 10:55 PM:
+ y9 G4 @: @9 m. B/ f& y將成部機插爆左
/ N. F( r, f, s- W

; m% _% g, `' u' c, n" A# Y( n咁佢打j射唔出野咪大鑊  
Originally posted by ckyckk at 2007-7-22 11:06 PM:3 A6 x( T5 @6 L

5 f) B/ h6 f& O4 i
7 N( ~. R0 b, i5 i! s咁佢打j射唔出野咪大鑊  
. I" v( s" \, S7 H! E
兩者有咩關係
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:08 PM:+ U$ {% t+ p: s! P
0 M9 J* ~6 m2 o8 a- r  N' _
兩者有咩關係
, j; g( h1 s8 {# [# k7 O

) J+ i. u9 K8 j  Q0 [& U4 D& e根據部NDS既下場, 咁相信佢會插爆條.........................
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 11:06 PM:
4 u7 w3 z: f; d4 ~
4 |" n, I. c; l! \' t0 \6 N( Z6 k
/ d0 _4 i  B! n# t+ GSCM,苜先在這裡多謝你!!% _; S- e: w$ a9 b! {

6 v: r  _& `2 e" }5 e* Q8 g無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
. n+ K- b8 n$ w3 P- x2 m唔洗
) e/ b0 \/ j3 B其因為我成日出post都冇人回
* |/ ^" P, T1 l% X& c2 j我唔想其他人好似我咁0 J" h! i9 B5 B
所以我盡量都會回人地既post9 R$ S, C# m" b' c, ^9 [* P
特別係出圖
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:10 PM:9 X: f4 a6 i/ ~  z
/ n1 H% S) [& B. K$ b. ]7 l. ?9 D) p
唔洗& L! _& ?4 t; B1 p6 S( q9 t
其因為我成日出post都冇人回5 p1 k6 ~) ?% t5 w  ^  q  C8 C
我唔想其他人好似我咁
* D, F- Y: D+ B, s0 q所以我盡量都會回人地既post1 m! c2 x. t# P$ k0 e; R0 c6 B
特別係出圖
7 w, S( _% a% d

( L: m3 ~9 A% I6 H7 G放心啦!你出既POST我會用盡量回嫁啦(除了成人話題之外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。