<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-9 11:32 PM:1 V) H, h3 g. _, l6 a# ~
% b5 m" |  ~1 m
我都有少少唔明佢回嘅貼,不過哩一句就講得好岩>>{「如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」}
, d3 _5 f( a/ C我咪就係唔明呢句lo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 19:34:% K" W% b1 H' c" A! R4 h& R
6 c% a6 s( h; J" a" B. O# ?# j/ w# U
我咪就係唔明呢句lo
& d8 p; k$ ]- P3 Q% \  V" ]
有咩野唔明啊
$ O- C& p- E! g- [/ {0 x8 v哩一句講得好鬼明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 07:37 PM:! z- }) c! \; `& ^5 ^+ ?

5 @/ z6 c; T" m7 s% {2 N% B有咩野唔明啊4 c7 n$ _+ O' u7 W
哩一句講得好鬼明喎
9 d8 n5 a* s" m9 x
褲都濕x埋呀
3 N, F; x! t( ?: o+ V/ q, t# x2 m6 {% w5 w; z
唔明
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:38:
! {) O) e% e( Z( T0 U" J9 U3 c# D  `& G0 E5 s* I' d' \
褲都濕x埋呀/ x$ Q7 d7 W. q# h0 Y. a6 X& h

9 i5 R2 a2 h. {/ i唔明
& R0 U( W# [& e
應該係粗口囉
  Q- \( h* z; \8 n唔好扮唔明喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:47 PM:
" Z6 u/ }7 [( x, B; p4 \; V# i, w8 j- q
應該係粗口囉
5 D2 J8 h+ ^; J* ?+ y, {# ~' i唔好扮唔明喎
7 \* X$ {* j% u5 y; u, @咁樣講既話咁我明明地la
$ `9 y& d+ X' s" C# a$ m, Y但係點解話見到人揸住架波子
8 v7 d5 W* A9 c: ^就會咁先????
' S4 h2 ?+ w: m4 Y呢個就真係唔明la
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:55:
9 y' a7 D6 @" u: T5 T! S, g' d8 p* w% o
咁樣講既話咁我明明地la1 X- `$ w4 r+ j/ e8 ]9 g
但係點解話見到人揸住架波子
$ b4 V6 b* _8 `* \" Q8 }- s# \8 D就會咁先????& D2 C  h3 X6 ~0 G
呢個就真係唔明la
4 f( U3 D& j1 B$ H& }& m
佢可能係話揸住2粒波子啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-10 09:58 PM:
7 K! P3 }# ]- G2 C1 C
  L! ^+ z+ k" R% S1 [- a- s佢可能係話揸住2粒波子啊
7 I, j! ?' S0 D佢話6 S: B) O! _$ j) U+ k% ^) n
揸住波子wo
Originally posted by SCM at 2007-5-10 21:59:' M2 f% g2 Q8 S- l
" {3 l9 y" @7 Z: {+ z! P! e
佢話
! g! X- p/ v9 |9 y8 r揸住波子wo
$ V0 k! ^4 @# L1 J: N$ f咁.....如果揸住o架911,又點會冇女仔上你車啊!D女一見你揸跑車受溝都受唔切啦!
Originally posted by kiki12345 at 2007-5-9 22:57:
0 k2 ]) a' F& p8 w( H% P「我真係同你講丫~好似我地依家咁既年紀(廿一,二歲), 如果揸住架波子係中環呀, cwb 老蘭行過, d女仔見到, 褲都濕x埋呀。」
2 [  ]' N0 f9 l$ A0 |! L
- f. i7 g, J% e! ~

8 Q( r4 T: x& @' i' N, E- T2 v  I4 b; S

8 H7 O1 D& P/ ]2 u1 s: f: u呢句無敵啦!!!
9 _# U( o1 C. r2 E4 n* J! Q, G
. e0 q- b" v7 P7 p& Z; P唔好話廿一、二歲仔,我識個老友卅零歲屋企有錢,以前揸911再換993而家揸boxster,佢
& ]4 Y+ P+ u/ q身邊D女好似走馬燈咁,個個礼拜五六就約哂成班女出嚟食飯唱K飲酒,D女仔多到我都記$ K! K4 R* c% R! p
唔到D名,仲要D女嘅水準係唔差,又有落選港姐又有part-time model,真係目不暇給!!
當笑話睇 LA. 仲有好女仔 GE, 咁樣吾系好公平。
靚仔娛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » ~香港女仔心聲~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。