<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子
返回列表 回復 發帖
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加,諗下諗下都係唔好同依d人鬥,全地球都有成幾千百萬依d人唔通個個都同佢鬥,咪浪費曬d時間,不如約d靚model出嚟私影比堅尼同出多d fun好過啦!
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 23:46:1 o( F, l3 @1 k# K% B' @! E
多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
. E, Q7 `3 m1 A: ~# d% ?0 M0 R2 y- u5 c4 l- T# ~0 a0 u3 J: |2 T9 M
: f$ m. t& s/ X* l8 U0 F
: Q9 T4 X5 G1 w% x4 q! y4 O/ y* X
聰明人做聰明事~
. I5 K( n5 \; z% |% |/ D揾多d 影多d 好嘢益吓我地呀~
Originally posted by 角都 at 2007-9-8 11:46 PM:
3 |, z/ @' F8 [5 ^7 K" k& P多謝禁多位人兄支持,估唔到仲有分加...
# Z9 J$ M, J- E  A2 ]
. O; {7 E7 l& }' @5 d5 w
角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
Originally posted by eric911 at 2007-9-9 00:10:" o8 E2 P% L  A* A; i( V, R( S4 v6 r+ M

' Z9 }, G' w6 z' Z& n9 e6 y* r1 E7 w; ^7 P! ^3 s" P. G( ~
角都兄,咁其實兩父子因咩事仆呢請問,好鬼想知喎﹗
" A7 @% N* }6 M& k8 S+ Y  q: n自己叉錯腳咋~
Originally posted by 157x571 at 2007-9-8 09:32 PM:
1 \) H' C$ g5 U+ t" `4 ?http://hk.dictionary.yahoo.com/s ... p;Submit=+%ACd%A6r+
3 F( g+ F& U) t1 u
3 L- T% F0 i2 M+ b) E
小羚羊
Originally posted by 12d3 at 2007-9-9 00:34:$ J+ w5 g+ Y9 u8 l9 Z7 a

" z! T9 E6 }  g6 Z1 Y
" G1 \; F7 p# B/ T. @$ I4 g小羚羊
: s( D( R: T/ {! [* j; x& J3 r9 V
3 k) Z0 ^7 u: C( y! e( }. H
  o  d/ y( N. u  f+ V) h/ B, H

) C5 k' a6 ?& t* A, r2 `原來角都大俠去左嘉道理農場~
我就唔會啤佢啦
. {! C2 X, G- z; t) B但我到現在0 ~0 O& ~- l1 u
一個正常既人都唔敢冇啦啦野我
Originally posted by 自由神 at 2007-9-8 09:32 PM:
  N4 C2 x* M' \% I/ d9 K角都大俠!
! \8 `5 {4 H* v& N- e! `/ q吹水版唔俾講粗口嫁!
5 v+ M5 ~4 y! M6 I2 f: i: C改改佢啦!" v7 T5 x2 j6 p
仲有呀!係Kai 唔係kid
3 @& @" g$ Q# @) P& n5 A
係KID呀
7 j6 Y8 q6 y7 JD人之前英文講正講左KAI
% ^! L6 q9 s( R. }8 T; `唔該
Originally posted by 青蠔 at 2007-9-9 11:24 AM:
0 s8 P. r. F3 J  U9 B# ?  P! b: t- X8 X5 ]/ C) r  `
係KID呀# Z2 l5 `2 R! |0 E
D人之前英文講正講左KAI- n& h# \; H. L$ C6 u/ _
唔該
5 q1 ]7 F% s" C4 Z! x, \' M係咩?$ m3 M% F; l; P! A. F  ]
港式用Kai嫁喎!
. P- r0 I$ Z: n" m9 H. q, B7 B3 e5 \# ?
我唔知呀!我幼稚園畢業嫁咋!
誤會就係咁發生....你應該問...咩事啊.... 如果佢真係開口屈你先算....反正道理係你果邊....
1 f: Y, F' l  s) g: k6 d唔係就好似你默認左依件事咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今日係旺角遇上 kai佬/子

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。