<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......
返回列表 回復 發帖

[轉貼]佢打機過唔到關就......

將成部機插爆左

800 x 600 PIXEL下載

張相有冇得再假d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 22:56:( w: ]# v  `2 G7 d- t4 x
張相有冇得再假d呀
- b: u& B9 \. k6 h$ `% o$ P- r係真架
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-7-22 10:58 PM:  E/ x0 ^% y- s* f5 ]
; b: o0 U  T* H% p; S) h
係真架
) o/ F2 \8 G4 [; Q- A
咁有冇得再真d呀
Originally posted by SCM at 2007-7-22 10:56 PM:, i; _# N6 A9 s5 N. D/ \
張相有冇得再假d呀
3 ]: X' u# C& S; z+ n
0 _- _$ X3 W# K) O. X+ P& o' S
SCM,苜先在這裡多謝你!!! M! i$ n& z* p4 s5 X
( {$ K& ?8 O9 J; I- D
無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 10:55 PM:7 v2 M9 y$ u% u7 _3 g# P- A
將成部機插爆左
5 P, r+ q* W1 a: N* W$ N7 x5 X6 W- K$ b: E( {2 H0 i
咁佢打j射唔出野咪大鑊  
Originally posted by ckyckk at 2007-7-22 11:06 PM:5 Y' H: v7 L' |# B

. ]6 y- T- ?) P6 Q% S. W% u4 ^! M; {" k% z) h5 O
咁佢打j射唔出野咪大鑊  
( E8 ^! V; H% i* k
兩者有咩關係
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:08 PM:% u4 y, Z- q8 F/ I8 x
% g  R: o! q) U& R7 t3 F
兩者有咩關係
. q8 b; I2 l; G& S. U0 f0 w" ^% N
- u% a: g2 B4 o$ t2 B) W
根據部NDS既下場, 咁相信佢會插爆條.........................
Originally posted by oz2 at 2007-7-22 11:06 PM:  n' u( M, K1 r4 d

: j! r; L$ I8 @- m1 D# C8 y# E# `3 u7 D- I  A5 z( s
SCM,苜先在這裡多謝你!!! k6 X# W5 N' f3 s& X

& F5 _6 n( K, ~( ^# r4 X- F7 a無論我在那裡發什麼圖或論題,你都是第一個肯回覆我既人,我十分感動,THX!!
/ `; g0 n( s- ^1 h) U7 b
唔洗
4 n6 d; T* ~' X# Y7 O  J其因為我成日出post都冇人回6 i$ j7 \4 ^9 r/ V2 H" e+ N% o( Y. ?
我唔想其他人好似我咁/ V% y' h# I! S( E: z
所以我盡量都會回人地既post4 l; O' [/ ~. h  t( E
特別係出圖
Originally posted by SCM at 2007-7-22 11:10 PM:
9 D4 b' e) q/ j- D' K4 @4 |8 H. V. J5 r4 N
唔洗3 I/ F9 Q& Q: i' {6 U* S
其因為我成日出post都冇人回
! Y0 i  T8 A3 u6 g  y+ i我唔想其他人好似我咁) O) i) e! n- x* a' `, z& k; A
所以我盡量都會回人地既post* ]( p) _6 P. Z4 V) ~) B
特別係出圖
1 m. b6 T- R) F: v* |* B% r! y

% M4 B* P4 n8 ]1 g放心啦!你出既POST我會用盡量回嫁啦(除了成人話題之外)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]佢打機過唔到關就......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。