<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇
返回列表 回復 發帖

大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
我有唔同意見~~
0 Z% a7 M5 F8 ]) S事實係...
, y; q5 x  k2 w$ ^佢冇乜野真係要我地去原諒," m  K0 q8 y$ K6 ]7 v
只係我地(觀眾們),
& A6 I, }; j* j. M0 A能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     
. l) U2 k* R; A8 Y) x8 F現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感
. G/ ?. n& S' A* R, T* x9 }+ {她又怎能再生存在娛樂圈呢?
樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
藝人始終都是公司一件產品,要他/她表裹相同,唯有各位,特別他/她的迷哥迷姊用天真的態度和加添幻想.....等。  K, ?8 R  _5 h; o4 s
9 u# U/ `! I* _* @0 ]* j* l
君不見先前有其他藝人同樣令人驚訝。
Originally posted by OFTA at 2008-2-17 12:33 AM:
, T* u  h' H0 z我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
! U$ W( P" P0 S7 t5 _版主按:
: {4 m& G$ \4 i# a* W: ]鮑你睇咗, 又把九幾火, 即趙完唱....多多冇好人呀你!

9 _" r" V  ^# }- r
8 ]% A) f' R$ N% \8 J[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:10 AM ]
Originally posted by infjlam at 2008-2-17 01:11 AM:% H/ Q) ?$ [; t; b- p
我有唔同意見~~3 |1 \) s5 C- b
事實係...
& R9 k6 A0 j3 a0 C1 w' r0 t佢冇乜野真係要我地去原諒,
' Y5 y% D5 o2 s9 k( X& F3 m) e只係我地(觀眾們),# }$ S# d( u+ t; y) }/ h
能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
8 e" X/ ]% }8 W$ a/ h7 Z8 l
' c' k. h% w% n1 e
版主按:% `( f  o5 M* `
人地講明係藝人, 並唔係「真人騷」, 做戲咁做丫嗎老細!" N- F) P" Q; G! v: c  o4 g
唔通蒙面超人真係打怪獸咩??? 唔通d差佬全部都正義咩??? d法官全部都公正咩??? d西多士真係有屎咩???

: z- V8 X; L7 B" D' v- T6 V+ v' ~; c2 c
; o) T. q; M3 d" R[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:12 AM ]
Originally posted by phenolphthalein at 2008-2-17 01:54 AM:
- l% I" R% m) q# ?8 r, p! u- f藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     1 W! S# R) b) P  B- N
現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感 / a) l1 i9 V5 }: R* R, [: V
她又怎能再生存在娛樂圈呢?
2 E6 a* u& [0 }4 Y
Originally posted by 迪達拉姑 at 2008-2-17 03:02 AM:
" v8 U: W0 S) }: ^, d5 U; a樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
5 t. i2 E6 H$ F. j4 i4 K
Originally posted by 諸藹孔明 at 2008-2-17 09:09 AM:
8 d. f! k# ?- M1 \藝人始終都是公司一件產品,要他/她表...
* _8 T- [& f0 X5 l- `1 h) Q# H7 [
. H1 M1 b/ D% @7 p. c$ J: b0 y; ~
版主按:+ E- p3 c# q3 L+ r
藝人係一件產品既話, 各位老細付出咗幾多$$呢, 洗果些小就要人終生奉獻???  你咪當自己係上帝得假..倒轉頭叫你做制唔制先???
3 o5 _5 c7 |2 v6 H9 V* }6 b0 f" l; p6 F3 e+ j
人地工餘時間消遣吓又唔可以原諒...我估你唔係要洗腦係要醫腦.
$ `& ]4 l. [1 ~/ V* I
, B" s* C' N3 J: _: Z
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:34 AM ]
Originally posted by d228216 at 2008-2-17 11:10 AM:8 j) A; G9 S# t- U& g2 U8 `9 ?: i
* {6 x2 ~5 Q6 h6 @/ {$ n

' e1 u/ _1 v0 \' D版主按:( h0 A' K$ p3 `9 B& X
人地講...
" C0 S+ o/ ]8 U社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎
0 _3 N/ c" t* N* S" Q這是普世價值
% _' p; H$ v) I4 j7 T' P1 c$ c我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
根本無咩原唔原諒,8 I4 t8 ~9 J# l8 l
請問佢錯左邊度?
) A! W. C/ h( @- @! I7 U) \8 M因為隻飽黑果頭?
3 r. [! r; ~& p* |男歡女愛有咩問題?" I$ o: N# j6 _- S/ ?; i4 j
藝人做愛有咩問題?& L3 ]" \* v% B
和尚做愛就有問題遮
/ }) p8 h6 i- t不過和尚夢遺有無問題?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。