<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 間房亂到有蟲,點睇?有咩方法唔收拾又可以冇蟲?[00+]
返回列表 回復 發帖
嘩... 仲大獲過我上年...1 U0 L0 {2 r/ `; Z# _: \# B
我間屋都好亂, 不過可能我響澳洲周圍乾淨d, 未有虫.../ W0 r* ], b* r9 ?# A1 X
如果響香港我諗除左閂曬窗狂噴殺蟲劑焗佢幾粒鐘, 之後入屋開窗等佢散幾粒鐘之外, 都無計嫁喇.... 不過你成日就唔洗番屋企.....
, H9 |2 q, X- [0 B, Y
$ h/ u! O9 N0 c0 L( q(睇完你篇野即刻覺得身痕....仆到去執屋中)
養番隻4腳蛇啦!!!希望佢唔好偏食-_-
Originally posted by at 2005-5-30 03:33 PM:. s( H3 t. i0 L* w% L; p
養番隻4腳蛇啦!!!希望佢唔好偏食-_-
" I% r+ w% X$ q' N( H. W

9 j. W; C9 e- N. a  S( c有架,唔洗養,唔知0係邊度來架...最初在沙發底支支聲咁我仲以為係老鼠嚇死...有左佢之後真係冇咩d蚊,係一隻都冇...!!!!" I& M1 |& R+ C5 @$ Q1 s4 g  Z

6 F8 X3 v5 R" p8 W6 y; l之前比我阿婆半夜踩死左,勁唔開心...點知唔洗幾日又來左一只% y. \: E/ M: q9 d3 d0 a2 `

/ s  ^- M% p& I9 F0 P殺虫水我反而唔係幾想用...都係聽樓上個巴打講買幾個紅A箱分類好了,然後放d壇木珠入去(臭丸都對臭氧層唔好,絕對唔用...)
7 C0 Q. K4 d4 s! N/ }; r' A" N
& w" C, L0 P' t& I$ P( W# {7 ~咩係衣魚呀...蜘蛛就恐怖左d...4 J0 K7 u6 `# j6 U4 _; G8 ^' G; p$ h
1 y# p5 F% i1 c$ G9 l
岑晚訓左一晚,結果真係唔再比野咬,不過係成日仍住有d野0係床單下面姐...= =
愛死雷凱欣
搵張鐵做既床~~
; A, p. Y- v2 s6 i仲有沖完涼先好訓!!
Originally posted by crap at 2005-5-30 03:03 PM:
: ]6 g% X2 a# A% I9 g(睇完你篇野即刻覺得身痕....仆到去執屋中)
+ v5 p  _, Y0 s我都係,成身都痕,我依家住d比較舊既樓,好怕有呢d野~~",好彩我間房唔亂,只係有d書啫,書就最恐怖,最多呢d野嫁喇,如果d書變黃最好丟左佢,唔洗煩,真係搵日要再執執先得喇~~",唔怪得琴日我老母叫我唔好留d垃圾係個垃圾筒到,丟左佢= ="
! k( y: ^( h" X/ C. _" t8 |# E
& i2 I. A' h; \9 Z/ g[ Last edited by abc123aa on 2005-5-31 at 08:39 PM ]
摺吧啦
Originally posted by robertchai at 2005-5-30 09:17 AM:
8 Z' H% |/ W0 x1 O我知我呢個topic幾廢下...不過真係唔...
, K9 [2 L1 s  _, S. E" w# D  P7 _
有2張相我想你post
$ M' T8 W. T4 r4 |# ^' K1: 你隻腳
9 |& V& |; @" ~/ w" P% g; N2 U2: 隻野 (可能你無影)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
用乜乜殺蟲煙啦!
; ?' H9 }# g  x/ \  b8 i好好用架!
Originally posted by JCer at 2005-5-31 08:37 PM:
* `& Q7 V" s2 j5 f7 B. ]) d8 T  d* H1 z/ g3 S  r7 X- j
有2張相我想你post
  L6 I! n5 N4 H  k' j1: 你隻腳+ T; I0 `, K3 w
2: 隻野 (可能你無影)
8 h- M5 O/ m8 ~) g- A5 I
3 ]2 [- E& a  w" R* o: O

6 ]$ h# P  `- t5 _( {4 W/ b好,就post比你睇...一張係小腿既一張係腳既,已經消左d了,早兩日真係紅哂...
+ w1 u$ U2 J1 C/ u3 b) P
# o2 U2 e  _" l( B(如果覺得核突就叫我自行dele,唔好扣分住呀><)6 K+ N7 Z4 P5 B* E1 `

% X+ B  z+ \2 Y: }! {, V[ Last edited by robertchai on 2005-6-1 at 12:56 PM ]

600 x 450 PIXEL下載

500 x 297 PIXEL下載

愛死雷凱欣
我背脊都俾野咬,但唔知咩事
Originally posted by robertchai at 2005-6-1 12:55 PM:
( @7 }9 o. ~5 B8 C$ k$ G$ A3 L$ `+ b) d9 x

7 U; T* i& |) k# N+ s4 t  l. d9 _/ v. @5 N7 f
好,就post比你睇...一張係小腿...
) v9 f! |) c/ T好野, 我佩服你!!!
8 k, ?" J7 m. n要注意衛生
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 間房亂到有蟲,點睇?有咩方法唔收拾又可以冇蟲?[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。