<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]少年郎來月經 寶貝兩週出次血
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Miz at 19xx-6-30 19:27:
$ D1 b- Q$ ?2 r+ C2 m  L: M/ Q/ m" j" u" B

& \; c6 A2 ~2 \5 l' u有係wo...如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢...= =
8 F  b0 A2 i. m& j$ O
我擔心既係......% U9 m2 c- D% Y8 A6 G+ l
會唔會射血
係咪真ga
佢都幾慘ga  wor.........一生出黎就咁唔方便..........
Originally posted by Miz at 2005-6-24 07:27 PM:
. t8 I: r5 d( r" M' A1 X& T8 f% ]& h8 G

/ {! i5 ~9 q! I' s& j* y4 U( T有係wo...如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢...= =
0 r2 v  b9 O. e
你係咪心理變態架,人地有病咁慘你仲講埋 d 白痴變態野,你反省下啦
Originally posted by charlie007 at 2005-6-27 02:41 AM:, ?) H) h8 N1 K3 u* w
4 @' I9 H  a. u' ]
你係咪心理變態架,人地有病咁慘你仲講埋 d 白痴變態野,你反省下啦
: J# i' U0 D9 m
* t$ m9 B9 [8 L1 C; g2 k) z* F
有幾變態~係你自己諗咋ma
1 @' A( {1 J- `1 u7 U/ Y) p呢個可算是個問題~我又冇笑佢
四個字講晒
3 G2 }" o& X7 |8 m2 S( j
2 O  _; W& G! l7 W% v  Y4 r1 K
8 c3 _& k; a5 S; \. K' a  F1 [
; \7 L+ ~8 A+ w. U. w% x" y  F
5 H& \1 l( M/ a! I( E雌雄同體
Originally posted by Miz at 2005-6-27 04:58 AM:
) C9 n5 `0 ]6 X. m2 \
/ ^. V+ T$ `1 d6 N! E
* N2 J/ `# R' k* I有幾變態~係你自己諗咋ma% v- T! z  ]9 d) l
呢個可算是個問題~我又冇笑佢
  T! u' h1 d5 d0 |5 p; v- G# ~你個人本身就是問題,寫完唔認錯,仲話我自己諗
唔知男仔用既M巾係點樣架呢...咩形狀架呢?
Originally posted by charlie007 at 2005-6-27 04:44 PM:3 j! l( ]2 r7 F

2 H3 @! p. n+ D4 M" ?你個人本身就是問題,寫完唔認錯,仲話我自己諗
5 S) D) F( x( i+ c5 _+ @' d
% Q1 p- p" A5 t2 f0 \
好心你啦~你上EF為左聊人筆戰架??  ) w+ p7 A5 d6 z
你同我個思想都唔同~咪拎你個想法黎話人
& c" @; f0 g; }5 R$ Z直指人家有問題的人反而更差勁
3 Y7 d8 |2 i+ W, @/ B我解釋左又話我唔認錯
) g" D$ [/ ], Q" |你根本係想"咬"贏我
$ Q. M& _; M6 m+ |& n3 x$ K$ r4 O/ X+ {/ h+ q! v
如果卵精都有...唔知會唔會自己同自己受精呢』3 Q0 a* L6 u, n8 g- J; Q

: `( x9 R& \: d0 h# l1 c* V[ Last edited by Miz on 2005-6-27 at 11:34 PM ]
Originally posted by Miz at 2005-6-27 11:23 PM:
: E. o) w! T5 b; }, L( M) u0 K2 r! c% A. c. N' y8 {

" S1 p) B! g3 [0 p好心你啦~你上EF為左聊人筆戰架??...
# o( f" a7 \( k
牛皮燈籠,你覺得你自己冇問題就冇問題啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [轉貼]少年郎來月經 寶貝兩週出次血

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。