<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉....好黑仔
返回列表 回復 發帖

唉....好黑仔

自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。發覺心臟出左問題,醫生建議我停止所有劇烈運動。
8 p% V- s4 O7 d1 r) K6 P唉...點解?我自己好鐘意做運動,偏偏依家就冇得做。感覺上好似廢人咁...唉..
膠少陣當幫忙
下....不過都冇計啦...支持你...) d& G* R7 X2 n& k0 h0 T
甘醫生有冇話個病有得好返@@?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-1-21 11:30 PM:& ]9 K: a, B9 U" h8 v# Y' c9 }
下....不過都冇計啦...支持你...
1 E7 h# h8 t9 b2 s/ B5 H* }甘醫生有冇話個病有得好返@@?
- v; ~+ ~. E# ?7 U: i( _
冇得好返...是基因問題攪到咁
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-21 11:26 PM:: W/ @4 `/ p4 `4 d9 E1 Q. U# O! Q
自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。...
( {3 @8 m0 y4 k3 N! Z) j
如果係我, 我都會好灰.
5 X: |+ ^' ]: v, G" i不過灰一陣好la; I! J7 `2 A; e7 i
始終你的人生仲有一段好長的路要你走,+ \" A8 S; t7 A! F
我係踢波同踢毽的, 其他如badminton 同table tennis 都會玩吓.2 E4 G0 Z& ?- Z5 [+ a$ E" [6 _# Q: y
我都試過唸吓如果呢一世都冇得踢波咁點算.(仲要啱啱踢完返^^)
# }! [3 v4 j* M$ H1 ?8 y灰完, 咪唸下發展其他興趣law~
' W2 u5 s; N9 i2 _好似攝影, 砌模型, 棋藝, 園藝咁樣.; O. B8 E+ X$ `7 X, g! i. z
再唔係可以專注學業, 事業都得(我讀中學的)
/ D) |$ ~# E9 P4 J* r同d老死分享, 跟手一齊去隊番打啤酒之後(我都會的...^^)
0 A' N8 X: b5 P& H咪又係一條好漢law~& u5 x2 A3 j' s: U9 q
不過為左自己, 千萬要聽醫生講!!!
OOOOOOOOOOO
go!
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-21 11:26 PM:9 D/ q( U- F8 v% U! @) ~# i# z
自己都算半個運動員,尋日去定期檢查。...
( N+ a/ e! O6 M- N
仲有仲有.7 ^/ B: [' M# ]+ ]% I
係唔係心漏, 我都識人係咁.
OOOOOOOOOOO
go!
唔好咁灰心啦,不如轉打桌球或者草地滾球等無咁劇烈既運動呀。
" ^5 G& f* l( U( n7 N' ~始終健康先係最緊要呀。
Originally posted by launcher at 2006-1-21 11:43 PM:
, Y8 v9 K) V' @, c
) @% |' M: z$ w, f1 Y+ E. ^/ f仲有仲有.
6 W/ d9 K* h% H; H2 k3 R6 {- o; \係唔係心漏, 我都識人係咁.
4 {+ g2 |) R  Q+ K" Y唔係...係大動脈(結構問題)可能會爆...
膠少陣當幫忙
Dr.anger,保重身體,希望您早日康復~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-22 12:57 AM:
; W# E$ Y2 ~3 C) f& c/ WDr.anger,保重身體,希望您早日康復~
' F8 ^6 T+ x7 @! C' n9 y' X3 K
多謝...1 e# P6 s" b, y/ G9 l
我只希望有天能再做運動
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-1-22 01:05:/ L- |1 h0 d- k$ l! P
6 ]6 d: u: Y8 N' i; x/ y* |( B+ U
多謝...
) ~4 f& C3 B: j: S& o% _, s我只希望有天能再做運動
  A+ [& G: ]* _" J2 s) ^
: R4 X) {9 Y/ |1 E. `/ T# H& ^
8 S# d5 n  R( a, i
" V6 M1 x4 l" Y+ W, C" s

$ w4 `) T* a" a, W% f0 H只要有信念,世上沒有甚麽是不可能的~
( H" k, }5 P! _$ C, Y6 E加油~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉....好黑仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。