<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?
返回列表 回復 發帖

想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

我唔係想引起罵戰! w# P4 r0 q1 R3 o
只係想得個知字姐' J7 F8 C1 W9 ]. R# y7 @- J
同埋想請教下心得+ `9 u9 B. i9 X
點可以儲到咁多分
Originally posted by 靚仔007 at 2006/2/3 15:03:+ ^! Z5 ]; v, h+ M/ v( v6 G
我唔係想引起罵戰
& G2 k7 K4 y6 N& Y4 m3 d3 }只係想得個知字姐
! Y6 L! `7 G) [8 E1 v) }% L2 K同埋想請教下心得
. h3 ^! s& n5 K& Q點可以儲到咁多分
& G$ O  G3 X3 P7 @% c3 s% j- o* e1 Fme
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:06 PM:8 I) z" |) g% M1 _* V: N' F/ d. ]

' y) @/ w: ~! H: }me
2 S& b+ B3 }: o* ex2
Originally posted by ckyckk at 2006/2/3 15:10:* \. |' G9 b, K6 W! s, Z4 |$ K& q

) B0 v) O  f" [/ ^' Q7 ~, Fx2
, T+ Z4 @( a; w* {& x) eSister C
我也想知…XD
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:11 PM:+ k% T2 [& |" ~% \" e
6 U! O& u. v7 Y7 i
Sister C
+ o( o+ \3 K% V4 H你唔係買分咩???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 15:06:7 z! y( a9 b+ Q4 A; @" |0 G3 O

" j7 t; m1 z% @+ }+ Mme
+ _8 s; H" r. d( l/ M3 F
7 j" q8 K8 W- F, _
人地話慢慢分呀!
一句說話: v; K6 B( N) A$ F! M% Q! \
.................................
5 A1 S1 r- m) b& ]+ q
: k) I( x; D) C* y* Q
$ }/ u! N5 _! ^# q- }" A也是同我自己講2 Z' M+ @& A) F! @
3 b5 L3 A; e2 h, k8 N, T" Q6 G' O5 e
" K9 A0 }, C6 b0 ^
你都係算把啦
你地係點儲到咁多分咁?
5 X+ E4 f1 J, d9 S勁人
我儲到600分....  既10個%  3 ^5 ~: w& d$ n; D
我都想知點先可以甘多分... 我甘樣可能等10年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。