<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...
% @# k6 E8 q  ^1 k' Z/ v. z0 }正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...
: h6 L5 g! Y) D' O驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...
: }$ }( r  _, C# Q3 N7 J跟住被版主加左十幾分...好開心wor...
! @  p  R' h, |6 N5 o8 L0 ^之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...+ `& t1 X3 m0 T" {# i
又加左分...真係好開心ar...
( `- Z/ z1 G6 S( ^; e之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...# \# r8 @5 |9 W, ]3 d( O3 N# g
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor.../ H5 E7 }9 z' n
不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ `7 y$ s/ [8 A  C6 S- v我都咁話
% ]. w" F0 `5 B9 m: ~  Z# D講真
9 }6 |1 l2 C; _. E( R$ D8 ~* t我以前真係好少留言. w4 P0 U) _+ V" v& G9 Y4 K# \4 @
看左就算5 f% ]- W/ ]& l0 X/ ^  _0 ~4 V" ]/ k1 a
可能對果個論壇無乜好感掛
9 K% p0 Z+ X& n3 j. I依嫁我都會常常留言& q. H4 s" Z! k4 ^
好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:7 z# D9 y" p* E' B
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
5 {% j, q" o# W你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.4 e) \6 L- W4 p: B$ {% V3 O
你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
- u' P: a( Z& _* u. ^
& i5 Z  B1 C3 \你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
0 q8 X/ H- b5 f你在EF的付出係唔會自費o既.
3 _4 h8 X' h; ^% M好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:% I3 ]( j! r# T8 l+ L! M
& J  z, `+ n5 u% C+ F5 c1 k
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
7 M1 J4 p& }( E9 t) s9 t0 ~' r2 U( g你在EF的付出係唔會自費o既.
  q9 T- \8 V! [. u唔會費?咁係咪版主俾?
+ ?8 f* P+ y" j0 s5 p0 H8 P/ u, q, ^, N: s3 a1 A  J3 m2 @, r* c  f
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:; P  p5 g7 x& P# m2 ?$ X% a8 ]
8 B; @: o' z) K' Y) F
唔會費?咁係咪版主俾?
, d2 S' {6 k2 Q% t! h5 u5 D1 O. q" |
! _7 G: Y: ^, r5 t# s( ~因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
* s  _1 K1 y" p( h/ Q寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀( V7 D/ U) d6 ?6 e# F' g; Y* A
更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:- z, i( I) K  J  m% H+ a' d6 |
' k3 V4 x0 o1 t/ e4 M. E3 w
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀; [) y3 W& E9 [" ^: O
更正:應該係白費
. ^: f6 @7 ^! J5 Y( b1 h! Q0 I
乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
$ c0 A' k2 Z; ?& ]0 w
+ m6 D% K7 P4 I2 _; @1 N2 b4 u乜原來你用手寫版?
' Y7 ]  c" h; y係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!" Z- L3 N1 E6 f& U9 H7 w) r6 y
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:# p- y, [5 J' I$ n5 `* e: j& ^
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
. T/ ?: `4 ^% D& e( j2 A9 x+ vhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
6 U3 Y$ A0 H7 O# i" t唉.......原來又係一個C O P Y CAT# O6 C9 W0 i9 ^' H: _* b
  [* V+ E  R0 v6 c; |: V+ n& P
[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。