<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)
返回列表 回復 發帖
"但想到如果這樣白死。咁如果未來有個靚女中意自己未..."5 S" b6 R2 K, E$ C' Y

/ f6 C$ e2 n. L' u1 o! E6 |THIS IS GOOD~
有﹐我save 低晒仲睇晒tim!!!!而且本o野一d 都唔易明
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我有原書,唔知值幾多?
Originally posted by guswan at 2006-10-16 12:49 AM:  R0 \' A  o% D) o: v' k1 h' c" U7 x
我有原書,唔知值幾多?
; I/ C5 F* o; @% \! [" G- p/ u0 [% v: h4 ]: E( Q& d3 [8 m

* z" ]3 Z' w0 ?20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-16 02:52:) W, F, |' K8 T. C

6 D: Q% s# W  Q- k
- M' M# z" N. Q7 T5 ?" j  M8 ~9 b2 j0 j: E2 K8 [
20蚊我過黎香港O個時幫你買鬼O左佢又點話???? 呢D 係非法交易黎ga hahahahahaha
+ M) ?0 c% v( K# h1 u+ M- k' ?
. l) v' m, g4 x* H& K% ?7 a
澳門有冇禁呢本書?! c' b5 i3 u* }9 l9 C
如果冇就我過嚟賣卑你.
, U& a1 f; s* z+ P* f$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.
3 J- u% m4 N' Z" K& F3 O
9 A$ U  z; {& u4 [8 B* O7 R* s不過唔好叫香港海關拉我!
Originally posted by oleleo at 2006-10-10 09:03 PM:# M$ X0 x( s5 V( N  U
冇+埋港人最流行自殺ge方法.................燒炭
+ y2 W+ S/ E, ~4 h
0 j: Y# N  A' Q: A! l原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-10 11:30 PM:
/ N0 y2 M  N: w6 w, q2 S0 r9 z7 V* S# e, |  `5 H4 |
港人發明 , 現在日本也十分流行
( P8 K! h5 k, U4 |! u% h$ ~, m

( ~- b3 @- H' P/ B1 ?& o) i) z* T: ]可能會係第一樣日本抄返香港既野
Originally posted by Rika at 2006-10-17 01:34 AM:3 F9 u0 a* A" H
4 ?+ Y( n' E4 y# P5 [' P

" X) K. N6 o4 j  E$ e- j# o8 ~原來係香港人發明架,幾勁喎,我覺得呢個係最 good 既方法
! P8 E- b4 V; V  U* X( A( P) q& A7 W/ X* c+ t
$ u1 u0 I5 @6 T9 T1 d8 |$ t
我都覺得呢個方法好正﹐而且我認真研究好耐﹐有一種催眠針係比催眠藥更快更安全﹐唔會有醒ge 可能~~ 燒炭+ 催眠針係最正最冇痛苦ge 方法﹐但係要醫生開紙羅…再唔係醫生賣俾你
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by guswan at 2006-10-16 11:37 PM:/ q+ S& N3 @1 Y- H" g' ?

$ b6 X3 k* F9 ~! ?* I' g+ _" \' m! R: R$ f& ]6 X9 e
澳門有冇禁呢本書?0 d& O( e' H% n( n. t+ z! M% u
如果冇就我過嚟賣卑你.3 }+ q$ B, ~. ]8 W$ @" n5 c& S
$2000你包船飛.再加酒店同賭本$1000000.9 M7 ?; f; x. D1 q6 C6 A: |
: O3 s8 b; z' G4 i, m: b4 G( b
不過唔好叫香港海關拉我!
! D- E) ~" U, }$ B2 c

4 |; }4 r% U( R) z% a# r+ ]
+ R; h9 s! n( i澳門冇話禁唔禁ga ﹐不過應該係跟香港囉~~
/ K; R. I" l* z% x/ p
  m9 ~+ l/ m5 E嘩你唔好去搶…… 10000000000 燒衣紙我就有好多~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 《完全自殺手冊》是不是真有此書??? (+18,兒童勿進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。