<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?
返回列表 回復 發帖

想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

我唔係想引起罵戰
5 Q7 N3 l8 S' W% c, y, y* b) y只係想得個知字姐
, o' Y8 B2 L5 j3 g. B* O! m7 O同埋想請教下心得
7 ?& l# v' J# u$ [( q, E點可以儲到咁多分
Originally posted by 靚仔007 at 2006/2/3 15:03:
0 W' s; ^- o3 v我唔係想引起罵戰$ p# N+ I# `; H! L
只係想得個知字姐
( a: B0 Y6 b! \, {  V同埋想請教下心得$ m0 c  k" y9 S' Z2 ~- j
點可以儲到咁多分
3 w+ o8 z7 j  {1 ~3 e) nme
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:06 PM:
9 b" D) ]; |! b/ g' r$ |9 E' r+ x  C5 |- B( s6 N( [% v+ i% ?
me
* x' n5 c. F/ m+ jx2
Originally posted by ckyckk at 2006/2/3 15:10:
1 z4 `/ _3 b; T( e: t
6 i2 d2 F! a5 `x2
8 b1 w0 M1 [; p# e+ R. q( t
Sister C
我也想知…XD
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:11 PM:
4 q- V# y; W& g$ \# [+ N
5 v( w/ j& S3 USister C
6 c* `4 b) R) {1 F" z你唔係買分咩???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 15:06:1 _" D7 A" F( w% z! _7 P
' n. b, ?& L8 h3 c, O8 g" w
me
# h3 O' ]+ \8 V" g+ p% A9 K) p. F9 F: g
人地話慢慢分呀!
一句說話6 X2 L! E3 z9 y4 R! z5 F
.................................* ?9 f9 @6 g  W7 n, O* k" @

* ?9 \( R' n4 |/ U1 p9 {1 l4 ~( R- ^
也是同我自己講
4 A8 ]4 D! h8 R
0 V4 z" c! e& k4 f) E
& l( ^! c- y" W5 g4 B你都係算把啦
你地係點儲到咁多分咁?
8 R7 U) ?! |& d! y勁人
我儲到600分....  既10個%  
* {6 H3 d2 `1 @$ s" N: L: G# z我都想知點先可以甘多分... 我甘樣可能等10年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。