<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶
返回列表 回復 發帖

剛剛開始看神鵰俠侶

真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個心真係有D想殺左條友仔佢* d7 h/ R% k4 z6 ^
加上個女都演得似,我發覺個男主角都幾似古天樂的! X0 q2 c# \4 \( y& i8 E
不過頭3集都幾悶的,唔知粵語會配音成點呢
( ]# N3 V- B9 b$ J! y有無人會睇睇,星期一TVB,8:30就播了
我都看完整套了!! N3 r! D2 J# w, @* }, {8 f; s
真的拍得不錯,人靚景靚!- N3 }! o9 q( U& h
意景相當不錯,尤其是小龍女,跟小說描繪很像,; ^6 I# \; [. k5 n
但美中不足是...楊過斷手之後,跟鵰兄練功那一段,
3 n4 G$ D0 H" v, L8 r; J不夠精采,馬虎帶過,可惜,可惜!+ z) o1 I( _2 ?, R6 R2 p
但絕對值得一看再看
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:
% g, c; [$ {+ s" ?真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
! t; }: I: L, c  _
7 E& s' O& \$ |" a# q完全冇興趣睇% R3 c% W+ L0 c9 I0 r
不過你講果集有d睇頭# X0 f% X8 |! A
睇緊無線版頭半個鐘.......% z' X. N& {+ h, b7 V
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...
4 ]0 j0 X5 F/ `$ R但係我都覺得佢拍攝好認真....../ X( x8 _0 o8 x
好過無線果d多多多多聲.....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-10 09:24 PM:
/ ]* ?  w2 x1 z! P( L7 ]3 ?睇緊無線版頭半個鐘.......
9 N, W8 s. n. A  {; ?, X只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛..., x# E3 V* t- z: Q2 `" R6 M+ T& N
但係我都覺得佢拍攝好認真....../ \) a& D  `) _" d( A2 T0 ]: t
好過無線果d多多多多聲.....
8 M6 T& N( e+ Z( P( q; c- m
楊過係有dd邪氣. \' Z# ?: y8 e- T
但黃曉明就演得太浮la ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:" p, a# t( E: W) T
真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
, B1 q- W# X/ V8 M: N/ C  J2 k/ b  e4 ~% V! k' J  {
請問是在第幾集?我沒時間看全部,只想看果集
d特技好假
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
Originally posted by jacky60724 at 2006-7-11 05:43 PM:& t9 o! x2 N  E6 x. A$ e
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
1 Z5 p) o4 m/ j* x9 k0 P4 p

4 ^0 Z1 [% T" q; X' N$ v6 ^; C( u李若彤先係真正o既小龍女
李若彤都靚,不過我都係鐘意劉亦菲做既小龍女多d囉,真係好有仙女既感覺呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。