<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...
" G0 n3 m1 w& T7 g+ s: y正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...* q  u9 r" V; Z5 i! F; o/ V  f8 Z
驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...# P! D& ^& x- ?2 e
跟住被版主加左十幾分...好開心wor...
0 r) B8 d. S( s% M- a之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...( T( P) o) e6 o$ w, @
又加左分...真係好開心ar.../ i6 Z- n' L$ m+ \# f+ Z( {4 _6 _
之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...5 w4 f4 c% z" `" Q# a
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...5 ?1 l" F* A' {8 q  y+ |
不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~' s' y# b2 ?! U! E4 G0 q* A7 P  u
我都咁話
% f# P6 G% O, [7 K講真2 w+ r+ R! W. e9 ^8 ?5 b: T
我以前真係好少留言
% j: [* i, C2 _6 k, E" G1 E看左就算
# P! o8 K; T1 p, b6 j可能對果個論壇無乜好感掛6 T( B: ^* D+ b  e, c
依嫁我都會常常留言
* H3 E( K8 _+ E( N8 s- a好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:7 h( C) E  j8 e5 f1 R! Q8 W4 L- `3 u
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
8 C7 U" V; G4 J: p& e$ U$ s* Q你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞./ k% E1 ^; z) v$ e$ q* q
你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:& U+ B3 Y% j6 t! [

% v. d, Y: `9 J8 T0 d, v你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
) [8 N2 u! ?' f" m& y4 f, p你在EF的付出係唔會自費o既.
7 j1 L, _% m! e( w2 r3 C+ {好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
( n" ]7 a/ ~) G8 o7 n4 X- [/ @4 x6 ~/ \' {/ V
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.: y) D9 F" c8 G! \1 h# P; `, v
你在EF的付出係唔會自費o既.
) @  _5 s6 R: U! F唔會費?咁係咪版主俾?
- B: k$ x( G2 d. k( i
7 n( J! u/ b( o因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:, @( o/ U8 [( @3 m

/ ]: J, f; F- `! e7 |唔會費?咁係咪版主俾?! D- G0 g2 ]% x1 k5 j  O" u+ v

& E4 X! D! W' X9 ^8 |6 ]/ C6 I因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
7 d1 G/ C1 n; q& c6 ~) D
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀, W- [3 x5 u3 f8 H( S! Y
更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:' l; P) `9 D7 }. u1 }
# |1 f- p9 _! b( H* _0 h# m
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
+ Q" @) C0 z0 Q4 s5 |6 E8 m更正:應該係白費
  B) O/ ~! y2 P乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:
1 H7 c6 n8 U+ l* a( w
3 ?+ V/ J8 B- K8 `乜原來你用手寫版?
3 G% U; ~4 h6 x' {2 B: P
係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
! R5 J! H+ \* U( i# P0 ]+ s- Qhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:; Z0 r0 V' F8 N
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!" |- Q* o- v7 M  L( {
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
8 Z6 }& o0 E5 U2 }7 l$ g
唉.......原來又係一個C O P Y CAT9 q- B. O- `! u" n' K
2 J5 j8 h8 |. Y1 m: s
[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。