<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...
返回列表 回復 發帖

關於呢個壇積分既問題..幾急既...

我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??
. o; {( Z0 d: j" I# }3 }* I4 a1 _& N. `6 F) T) G, o, e
我係幫助果度搵唔到既,,. t2 U+ t/ g8 N) r( j9 Z! S
) M) {+ X& y9 ^* D
我係新仔一名..唔好見怪-.-
當然不怪!我也不是完全清楚,不過基本上發新帖會有分,回帖者版主們會按情況加分,看你的回帖是否有意思、有無創意。自拍相最常加分。洗版扣分+禁言、人身攻擊扣分。
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 09:09 PM:1 R% V+ O4 b0 S; \+ h
我係新仔一名..我想問積分係點樣得泥嫁??
# O* }0 a3 V2 _2 w( J
0 L! V" x& \0 ?* e我係幫助果度搵唔到既,,! A& J) A3 h8 t( m, P: l+ }
3 K, H2 g( R# [6 @# V; E
我係新仔一名..唔好見怪-.-
, m5 a# z/ n$ Z. vPOST AND 回有建設性既topic and 回應就有分加架啦...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132878
  z5 ]/ g4 G7 _0 I; `! W另外就係版主加分,永久有效
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
但係我回應淨係加發帖咋喎...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 10:31 PM:& A8 [8 O2 q. a* `8 l
但係我回應淨係加發帖咋喎...
: j- Y' |3 F5 O% e; `3 d. S) u
回貼加分只限某幾區5 a7 `* p! f* c0 I9 U+ w
每月都可能會變自動加分區,自己要多加留意!
咁各位巴打...今個月既自動加分區係邊度呀...
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:
; z! ~7 s! q$ _0 N; K& a咁各位巴打...今個月既自動加分區係邊度呀...
/ l1 U# n6 i% S" P% @4 E% l8 L. ?9 k" S0 Y1 o
最緊要係參予、急唔黎架
Originally posted by 酷龍 at 2007-9-16 11:43 PM:, t. o1 ]. M: U) e
; ~6 n% }5 N4 d. z; t5 }
( S6 v- y4 c' Y2 H; z
最緊要係參予、急唔黎架
* ~1 L$ u# _* z2 A% i0 J8 K3 y
5 I6 F% H8 o3 M5 y7 L8 e2 \/ P$ n
   7 x; D2 |! [  h; h

* s- V2 K: B1 V  t# K2 b4 c# ~[Tri +3]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 犯人 at 2007-9-16 11:01 PM:
5 K, \! Y9 X) _. o9 i9 q咁各位巴打...今個月既自動加分區係邊度呀...
2 e1 d! m7 q  m& \/ z: j5 z& o
# x; v0 F7 Y( \7 i- K* i
. a7 F/ q& f  |7 Y! ]6 l4 z4 ^8 P' m7 t3 H) y* e; a
而家個機制吾係咁
) y& v; ?6 B& H1 h3 P. i2 E
% p" {6 t; u- W: j; ?4 y, j我回覆咁多1 P5 t+ b# D3 f

# s% Y1 ?' q5 _/ c8 T可以同你講
- U) x, e, E- |2 v) D. `: N) W/ _& s. t- Y# k, c  W
你每一個回覆都全心全意" P' C8 ?1 g4 n) y

( j# f: ]7 Q. V" {  U" P有心思, 有意思, 對網友有用,  一係令人開心,  感動9 U: S* o4 h& x1 f0 [
3 L  K4 p7 {" Z" B& S' e
都會有分加嫁1 ^5 K) k/ w! r

. j  I3 V7 q  m: S0 x& \4 a睇你有幾多誠意啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 關於呢個壇積分既問題..幾急既...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。