<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 發現超高水平本土電影--援交少女
返回列表 回復 發帖

發現超高水平本土電影--援交少女

[url=http://www.youtube.com/watch?v=&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=SFq6qHrUX-4&feature=player_embedded[/url]
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
賣廣告嗎??8 j. a+ [$ Y4 G5 b1 P" ]' z
. A$ M' l( H( [+ l8 O
睇TRAILOR冇咩特別, 同以往同類型題材的差不多, 又係為靚衫為條仔, 又係女仔打交, 俾仔打, 係個鏡頭搖得多D, 睇唔出有幾超高水平
賣廣告嗎??
# Z, n. h, e" I: H: `5 u. x% s0 X; B- @9 v5 Y5 i: T' P
睇TRAILOR冇咩特別, 同以往同類型題材的差不多, 又係為靚衫為條仔, 又係女仔打交, 俾仔打, 係個鏡頭搖得多D, 睇唔出有幾超高水平
3 |# l/ U1 H4 l* Dstarbuster 發表於 2010-3-22 12:31 AM
! c- T4 J5 w, m$ s0 z
下 ... 以往有同類題材???
好耐之前都有類似的; G- s1 ]' ]6 G" a* H& m* b0 H% K  P

/ f/ _" S  {) E, I3 @9 Q未睇過,唔知算唔算叫高水平
為何樓主會說是高水平之作呢?2 w* _, G$ f5 V" |* {
不妨詳加講解一下。
0.0...) n; H3 w) D2 l
8 P  U) @% [- H- Q8 I5 e# R1 N
我好似見到有個shot係有把線鋸.......6 L  P' ^8 @- Z
然後有d手手腳腳....?!
/ g8 t2 H1 {+ f! Q$ C$ }2 J
& C0 k& x0 M9 T5 |都幾核突......
好耐之前都有類似的% e; X! D; g, m6 D; C
* p! Z( m% d4 l( V% y
未睇過,唔知算唔算叫高水平7 w& j) Q. E) c% t. O$ t8 O9 I
BIGHEAD1987 發表於 2010-3-22 02:15 AM
) S: P4 Y% ]; I+ y! ?7 a& S' R有D咩先??? 講來聽下~~
咁,到底呢套片點樣超高水平呢?
7 j5 i7 f8 z' o1 P' N$ H  m樓主可唔可以分享一下架?
感覺麻麻地, 日韓一定已經有類似題材出現過, 香港十年前有"PR Girls青春援助交際", 我也是差不多十年前已經知道援助交際這個term, 題材不算新鮮.
* k6 W5 M( h+ G1 k- i9 ^既不寫實, 也毫不誇張, 限制了觀眾的想像力. 這電影像是條歌頌青春的片, 粉飾了援助交際, 會帶來何種感動呢?
感覺麻麻地, 日韓一定已經有類似題材出現過, 香港十年前有"PR Girls青春援助交際", 我也是差不多十年前已經知道援助交際這個term, 題材不算新鮮.
0 E* H% ^+ I; s( C' [既不寫實, 也毫不誇張, 限制了觀眾的想像力. 這電影像是條歌頌青春的 ...
9 ]3 I' C- C9 Z, z# Z12d3 發表於 2010-3-23 11:13 AM
6 y3 n# H2 i1 i6 r/ e: L
係喎 , 係日韓先有羅 , 香港就十年一套羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 發現超高水平本土電影--援交少女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。