<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救
返回列表 回復 發帖

[新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

埃及車禍~~ 香港人見死不救   & l2 D$ w  z, m# {/ E
1 ]5 ]1 S, n; U3 ]) j' d
--------------------------------------------------------------------------------
' y" E: S- s7 i$ ]' L6 x6 D( n果班人如果一個叫停車,有一兩個落車幫手的話, 9 j# W; s, }( |, D$ C: S9 b
咁就會有其他人一齊落車救人,
& T! `, x2 E* [4 [  [% x; i' s可惜呢班仆街冇咁嘅心呢
  . V% b; r+ z3 K- i% @6 e6 t
http://www.badongo.com/vid.php?file=Egypt__2006-01-31_Produce.wmv
香港人正是這樣
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
! I" p7 Q* g5 T係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心幫 d 韓國農民 .........????- r2 E+ U' A3 L& u/ m5 F
: f  Z1 j% j3 R0 i3 [$ V! q
我知啦 !!!!!!!!! 因為車禍果 d 唔係韓國人,所以唔幫 !!!8 v# I" ~0 E9 k9 y/ Q7 V3 \3 X4 I8 W
唉 ..... 而家先至知 !! 真蠢 !!
Originally posted by mayin at 2006-2-1 03:19 PM:3 N+ j: J* q, Y+ \) o
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
- ^( c1 @# [2 B2 I# `% [7 f3 u( C* S係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
咁係唔係中國人先 ????
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:23:
2 h+ Z6 h' W" e咁係唔係中國人先 ????
( d4 E. Z+ g7 V) Q" g

* Z, w  z! o4 P" M香港是中國的一部份!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:22:
# A% z2 O% G5 |3 R2 h唔關香港人嘅事又咁鬼熱心...
! ~  l% R2 G/ `3 X5 C! @1 a& }% j) i7 k- @7 j( j
香港人是虛偽的:cool:
咁如果係另一班香港人有意外
/ L3 c3 z  A+ G, W( t佢都未必去幫手啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-1 03:26 PM:! _2 Y* C5 R8 @# D' J* S2 ?
2 A8 z% i) S- b& e8 Y: R
; C" k8 h0 x# c
香港人是虛偽的:cool:
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:49:
. n( W+ b$ Q8 Q, {  b你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
3 T3 M0 n* _% w

) L4 O$ S1 B6 w' {所以我唔認我係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。