<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大
; M8 B6 d) D# d" U/ A但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜
+ m9 _+ _8 R; \% _2 |% v, j: k不過見大家傾得咁開心又想講下# c" U7 |& d6 M1 ]$ O5 ~
細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機
3 A: B6 Q- p1 A6 {+ l之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我)
% P% s% K2 b+ q% Q5 I; ?: t都無乜機隻ok...可能太細個...
9 _" V8 y+ }3 l. E* [4 i上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...
5 R/ j% h  d: u" A" I但又係周身刀  無把利.../ M& C1 _* Q* T) {- E3 J5 S
中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機
2 N, ?- r8 e9 B4 J0 Y. q$ T7 C! Y8 D玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line)
% W$ Y9 j. D2 t( i之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿 , g: P% ]3 u6 i" E( f% F& W/ a) U
諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...4 w' F8 Z. \; U" b: P) q2 s
aoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦8 I  B5 j3 Q! [
; @- f3 A# }, g/ f4 u$ I. Z
三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...
* o, k/ c$ }; w
7 W. O  K/ X2 Q3 Qps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強....
6 b) ~7 `, q. L5 b- W
2 L1 n5 Y: }3 E" X, m/ A不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁
  E# o6 ^0 T( `: \/ s. h& n% b不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,/ B; H0 Z) j/ P2 x7 ?& ~/ ]2 _
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,
* O# d! `7 K$ K* p' K: `8 @8 Q盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,9 p8 H7 _. y( l0 N
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
" M% @2 D( t/ y8 ^" A  u) \! F藍龜入後波同第2名同歸,
. l+ F0 A( N# d% l用左星星都入後波撞人5 X5 W1 N* L( y8 g. z
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:
- Z- d& V% @" F) n3 z4 k# _不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,# C, U# f) \3 S5 R, @1 ~
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,% k# X; ~7 ^3 x$ ?6 h
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,
; d. O: U; T* f9 s/ D" V就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
  {) ]' ^3 A/ N9 M& W6 L$ `藍龜入後波同第2名同歸,
# M, r; N+ G8 r7 f2 A% ^& I用左星星都入後波撞人
8 f& F0 I/ c- O/ t4 k% r5 {最後果名追唔到就倒後行,打第一名
% J0 N& o/ M% f3 x$ y7 @; g' T3 z+ U
! X; g) l9 d. k8 {
係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9
, t/ a/ l: X3 h  n. N; ]: l開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛5 Q/ Y7 q) v( b6 G
人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬1 A: S5 d' h. g. k" H
結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂
8 z9 _' R: ?0 w$ y4 }9 ~& `之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾
  e& a& w# U" d- F! `% L+ D5 S.........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個
6 B$ D- d. q8 u1 |! t$ _8 d# U0 i6 ?" n: m  p0 K! {
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,8 x: U" a" \3 P5 ^1 d3 ?
純空戰,德軍空襲英軍.+ j" B' v6 \" l1 ~6 p" p
本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
7 w4 M6 ]& Q( H7 h# y5 d因為英軍5個據點被炸晒就輸.
: o/ w) v0 v0 V) U但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.: @- t& q! y9 H. N# U
只要有戰機高手旁住我支flak-38.7 k4 x2 c  Q* `; b* \8 ?

: t' a2 @% S) a4 M3 G我試過30分鐘打落成40架敵機.
  R! C1 y5 k5 X4 F: T2 \! v; D; u5 ?5 q0 ^
# L# V% D0 o9 g# W: {% f好自大!!最叻打飛機
% |7 [! _- y: r/ w2 U- }
8 A7 |% r' S7 P' H[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:  a5 N7 h1 w  |. T; [' L, l
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,
# y( W4 t/ [  q/ L純空戰,德軍空襲英軍.
! M5 I% j& o4 v8 H1 S/ [5 T本來就算英軍多戰機高手都輸9成,2 V% H/ Y  l% T; a. r# ^$ \
因為英軍5個據點被炸晒就輸.
# ?0 c: s$ H$ _$ C但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.7 f! G$ H+ r5 l8 Z# U
只要有戰機高手旁住我支flak-38.' @, O8 t) Z- r6 U

5 [0 G' L! Q: C, g: M; {4 {) v我試過30分鐘打落成40架敵機.; C, L! T. b' I$ _/ W2 m; I

3 h9 f3 |" A' l! `2 ]; W$ ^好自大!!最叻打飛機
: F& @3 R8 b. \# ^+ x

) h- E0 k2 r- g; m  X) l講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬
: U) s% ^' j  m# A' X0 d( @0 ?: U6 x3 Q7 e0 _
如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:9 i5 q. j7 s4 `7 j) E; A
......我一定會狂衝落d高射炮度
/ T% I" H# g6 z; A

5 F! w  v( Y2 _  x% H* ~3秒內打爆你.
% `, g0 q& m* Q5 D3 G8 a
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:  `4 A5 }* r7 B2 k3 A# d1 O
一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.
% U- V8 p( Q; Q" |: ^0 c又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
. B$ e& A9 h: g

, q, o" b' y0 |: q[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game1 l" b* i0 |5 ^" T! x, l
想當年果隻反攻諾曼第...
# `. \3 V& [, g& J& {4 o我基上每次玩都排榜首
& q: u. E$ `/ r- n8 M* J我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少...
% L" _* ~9 S9 f5 Z- Z. ]7 G9 V差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)
  E: G$ p; f% _5 A7 _7 a$ K好多時都會起碼殺2-3先死一次.../ |- g) A0 {: h9 Q3 B
記得果時我個fd曾經同我講話, g: E$ S. b' J: W8 O) n& F
如果同一場玩好驚見到我...1 G, x2 K" r* ?+ n0 q2 d" n1 k
所以成日揀同我一team..haha
0 K  i# u0 \9 c6 S0 I0 _( A6 L+ {  V4 A! n, Y# U
果時真係最高峰...
6 K' O: `% @1 Q6 ?6 b! ^2 ^5 D) H諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:
. [% L* L. m5 k3 x9 q- F
4 b, k5 J- z; ?/ X; a9 v: f* I/ L& g7 L% a/ ]0 w
3秒內打爆你.
" X/ ]4 _3 f$ b! j8 N8 m3 I
4 s1 E1 J1 W# |# }4 |- j! ?8 K4 P1 {; \3 t9 F
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
3 J8 V* m+ q) b5 n7 r8 b8 D
% A' O3 h% D( I: Q/ {" S我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬
  z2 i. P9 y" W& i9 A8 {  \9 D
3 S9 W6 ^+ a9 M& r: Ip.s. 係喎....有冇人玩魔獸架, j' }  b% R$ ^5 ~
2 l- w$ ^5 E% s$ s3 {6 W
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:
9 E9 {, x& K/ b/ H我最勁應該係玩shooting game
, P# V& z$ b1 x6 M3 F想當年...
$ S0 b. x9 L% ~3 |5 J4 f0 X( k
" Z+ @) V! r$ Z% K2 k: Q! S0 m4 w你d fd 真好....我就慘9 T6 y: [- Z9 O/ h. A( ?
佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我.....& n5 D# `/ b  E/ ^7 I! X  y' B
我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生
6 D( }0 w: D# U  {; Y: \8 b有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪5 B' g" }* h, o; C
我係由95到02都有玩 中手一名0 Z/ l( @5 m6 ~8 M+ S, H  K
依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人
  Z3 l! O& `% j( `, C3 g1 W/ G1 j1 Z, e3 J2 O$ N* p
仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名$ V/ h9 @# {0 X2 z4 [: q
同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外) b1 T& u) Z0 b* h- j

. y- [: q7 V% t5 m+ ^2 ][ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。