<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 12:24 AM:2 W# t0 h8 P" j2 S
如果大家o係論壇無理頭比67版主扣分你...
8 q7 M3 a7 j+ n$ a  h8 m% L* I) Y5 c" N, m
閣下言論煽風點火7 }1 h$ Y% T9 y. ~  R
9 ]6 d. X& v; b* N- `: b
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
呢個我意見,講都唔得 ?8 |$ o0 C  [' W/ K0 J

9 k# ^! Z7 g1 p$ A我又唔係話做!!!
( l$ A5 x& e9 s% {6 W1 t" l
$ W# f, ^" D  P4 W6 W+ i) M我一向都覺得26fun論壇好好架,版主人都唔錯,
' f$ ]7 k" x$ t  w如果你地係唔會無理頭扣人分,你駛咩理我點講呢 !!!!1 @/ G" J; M9 A6 j- B1 n3 }

# u( S% F% C( tP.S.仲有,我只係回應個樓主個問題 !!!!!) @  Q3 R. M: Z) x

/ }7 U' i/ v0 \4 \3 c& G9 b6 p[ Last edited by jen01 on 2008-4-10 at 01:10 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 00:56:, V, E! c9 }5 ~2 y' N

0 b: _) H) A* [
, t* F/ R, G7 Z閣下言論煽風點火
7 G6 v3 D' L! X5 n1 k& k) L5 S6 A2 Y$ ]$ f" u' |2 v
而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
, Q: {6 z6 D1 }/ @( ]; o' D& j) j% s

( V% W: B$ H' r5 ]6 f! ~, @其實佢又有道理wo ....6 l! ~3 s* u3 \1 t- @
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事
# n4 x! J) I1 ~: W. i* N5 G唔能夠怪曬佢
勇勇做咩咁躁 ?????
1 X# Q2 W! d0 N! T5 J
" h4 t! r* H0 t( N爆左粗比人扣幾分.        天公地道 吖 ( q) ^# Y- V) |  Y, Y3 Y5 r

: [+ [3 N7 Y+ m% B, [: P ..........香港乜乜區 係扣 50 分嫁
/ q  y4 v3 D0 l- a
) K5 k1 s! i3 V4 ?% A$ e2 R咁都要嬲 ??!?
Originally posted by mk政 at 2008-4-10 01:09 AM:0 j& i3 e( h, t  c8 R4 u( |6 x
% U( r' M  F% k& y1 D) Z

. L4 _/ ^- E1 L: L0 E8 ~其實佢又有道理wo ....( a4 K' t$ M' @* N8 V; J
佢只係回應主題 仲有佢果時都唔知咩事
! |' s1 j5 {' f: l  C唔能夠怪曬佢
. x' T2 w# ~! V3 G

# H1 O. y) E; l今次扣呢 5 分可以作為一個教訓
- r  S3 Z0 l* Q5 w
; K6 Y! j7 v" G* @) u未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 12:56 AM:, O6 s$ j* T( D2 k( |

1 Y* l- e8 l" U4 q0 ^3 d7 L6 ^; [7 z( g6 X$ T) i2 K0 P
閣下言論煽風點火$ \3 t7 N& A5 @1 B% j( m

D; E# O) Z: _2 U, n$ M& n而家我呢個67版主扣你分又算唔算無厘頭 ?
1 |2 X$ n9 I& q3 m  P
6 E6 ]& _$ ?& ]) T! `4 ~/ p3 R
版主,其實近來這裡計分時有出錯,是否管理人員問題?我亦發現efun近來靜了很多,是真的,很多post已沒有人回﹗就算出post都是新會員,比較老資格的會員出post或回覆已少之又少了﹗
+ u6 s/ X$ b4 i4 P# {
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:05 AM:3 x' N+ t0 n& \5 E% u# ?+ L) P
呢個我意見,講都唔得 ?
, N! _7 B% w/ ^- e' v1 u3 ^0 {' u" ]8 p! C3 w5 w, X' w
我又唔係話...
3 n  x2 S7 h5 T' T- f( ]
  f; K' y( a9 {% ]今次扣呢 5 分可以作為一個教訓
2 i3 N: J8 i: f$ w, v, b( c  U/ t! }  C; m
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言; U/ V+ I( g, R- u/ F5 K9 |
) s0 i* b9 s% ~' }1 R" y5 Y
我又唔係話做!!! <-- 冇錯你係齋 talk,但言詞中含有煽動他人之意
Originally posted by ckyckk at 2008-4-10 01:18 AM:
( l: I; A3 _9 R& ~( g. i4 k& s7 b9 u5 U

9 W4 k- o+ j( V. d/ u今次扣呢 5 分可以作為一個教訓# l) _2 H1 x2 B+ T
( E) L0 Z" R1 w3 p1 ]
未搞清楚事情始末前不宜胡亂發言
6 W1 G! b8 V' ?; w% @9 q9 S
" y0 c0 q' j! b既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!; Q* {: t, t( @* p! d! B
% M- r0 F0 {  Q
不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
本來有720分,現在又變回718分,看積分紀錄又沒有顯示扣我分,不是計較這一、兩分,只是近來這裡確有些問題出現了﹗
Originally posted by jen01 at 2008-4-10 01:22 AM:
  s6 [; m8 O% ?% m% N/ i* S# g8 Y/ l" e1 g! M

/ |8 ?9 V( m. V) Y1 _既然你講到咁,我都無話可說啦 !!!!
* x8 d) P: i/ H& {0 a/ f: c
$ D9 G3 O* B$ z8 w& u不過我以後都唔會係吹水台發言 !!!!
( Q( X8 e* g* ^3 H5 M+ a# _  G" h
4 k9 F5 H! e' M/ s* Y% w+ Z
咁你真係有煽動人搞事嘛 0 j5 }5 S! L. t4 {9 y

2 r# o0 L/ E2 B, L, w: }: J3 H煽動 扣 5 分9 V' F) H% H0 t# p. c$ ^: b
5 @" X+ j5 Y; c) p3 Q1 f' c2 A
版主對你好好了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 挑!!宜家D什麼版主!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。