<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
* t1 {  x$ u+ q' z7 i* x0 O
7 e1 {7 ^! A5 m9 n# O6 ^
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
2 k0 Q; i# O1 C4 K( x! S" Jgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
4 s% X7 R: ?; c0 l4 ~昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李* |+ ]% a  S& S  [% F$ ]5 J0 I7 f3 M
一個一個的拉出去
) r4 o- {: N1 M' O' v見到一個一個各自的家人,男朋友接機...." c$ |2 j4 d5 ^+ j% ~( F: F
, W9 @- U9 o3 M3 o
心中既喜又空虛
! l, a- X) s3 z喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
2 A$ h8 M; g6 u/ f# e空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
0 q' P; q& R6 u/ }0 s( r0 i+ Z. `  I! J
感情既失落?可能吧# A: C  d9 F5 G5 ^+ q# T
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李3 y6 O+ Y5 |/ {& A5 ~; }% g" H
一個一個的拉出去
; o/ x' C3 n& n, y$ H. M  m見到一個一個各自的家人,男朋友接機....) Y/ v. a& U% `: @5 j

" u7 B. ]0 C/ o2 @5 {心中既喜又空虛- C" @% h& H- w  E: q( E8 g
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~! s$ \' N7 C5 F) Q
空 .../ b" X0 p6 Z0 q+ }
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...
. g3 @; F- j  X( {  kgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
0 p4 U  U3 @2 U: \( L! L
2 g  A0 A" U/ I. T; l3 @7 B' T. E靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多+ Y* @% l9 _2 X6 A6 l" r# k$ Z
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
4 Y  S4 ?2 n8 I* d我明白的~我真心當你朋友,認真的~2 a& Y& @% z( h# I! O
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
, r' }3 @$ u2 v9 j不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
2 l$ T4 W8 g: |* s4 i真心的~多謝你
...* r3 \: s' X% U5 E( _1 F( O
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖' ~/ m- r) b+ c4 P4 e$ R( l4 a
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎' \, w$ @5 ^0 T- ?7 H; H8 z
自由神 發表於 2010-7-11 03:290 q. U: l9 h! f! |1 C- ~8 b+ p/ |
真奇!打左一堆字無左!
) V9 }8 e% a+ d1 h$ U * n5 t& b' ~6 Y  k* j, U/ ~" u* [6 i" m
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?# P+ Q) @& N( Q9 t% A8 x
我相信你處理到!但感受有是必然的!
( q8 N: r; @4 c3 p
: v$ @: l* y+ ^, {, V) ]2 s& ^" m1 [. @6 {
; D% N2 j' [* p! S4 H
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!" e5 _/ D! X% }. T' W* k* i: \+ y
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!8 `5 t9 h  _8 r" c  m( H$ f

' k  A# f% J. [3 V0 i3 B
; ?1 h, @! ]1 ^; ~* N! P
2 l% ~# Z) K. j% v5 ^* _- _8 Y
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

) j7 a8 L3 E/ D& c回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!! a+ O0 }  I5 n* ~5 _4 ^# N2 d

1 z% w2 w. c7 k我明白的~我真心當你朋友,認真的~  l; c0 \  m3 o" O
多謝你這個好朋友!
7 Q3 _7 ?) f, W$ Y
4 I! b, W: l' d
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
* ?- o) o% S1 ?) X不打緊呢!現在不會不方便!
8 ?  v; Q4 |# t3 \* d
& K7 |  v$ @/ p不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~- f% D9 C+ L$ p+ g5 k2 h, z
無勉強呢!我多謝你就真呢!0 `4 L' `; T  I3 a, u
8 i& v; ]  B- d  B& T
真心的~多謝你
3 p4 [0 T1 \3 K我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
. n, ~- S* ]$ s累既不是身累,而是心累...! _& o/ Q9 z5 K
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
" J) x, ]6 t; H0 D: T) {- B# n- Z5 T/ `( l, w
生老病死
8 w# e  |; w) `5 \  p# C一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
$ {% Q8 g% D' }3 E6 U

- `* _; z$ f+ o9 f7 ^生辰快樂自由四眼哥哥, love- ]7 }- V7 i& |1 {
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
- ]* J5 S$ l2 G; F點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
5 f; N  d1 t/ [+ y4 JJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累.... }4 m* b- K# ~# }! @- U
累既不是身累,而是心累...
! h0 ~* F0 d$ z9 H一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?. B* `" W% }+ r7 }+ I+ u9 ]
3 D% h: S7 m5 r
生老病死/ E9 F7 S9 T- n; l% ~: ]9 o
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
# O# G4 |- w" q: {/ _' n) f自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。