<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話
返回列表 回復 發帖

RE

Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-28 03:30 PM:. ]$ a/ c5 B0 C
一人一句, 每人講一個大話; H" ]+ x! k/ d5 S

I) `5 z3 J7 S: ~* ?我係特首曾先生
& N# m$ i( r9 [* _; P/ I. ^/ y& [
# ~# N1 u9 D  ?& f9 _( O* D. R
- C" e1 p  V1 }5 p2 zhttp://i23.photobucket.com/albums/b400/donaldpo23a/3308622-3303165-52ghox.jpg
' `8 A3 c7 K. G: e9 Z# j% Q, D1 D9 Z& c$ N0 L( \! B) T' ~
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:50 PM:
0 G, n5 T0 f" c/ I$ A0 ?我絕對唔係靚仔!
" e+ ]* _4 o9 }2 O" _6 r

" ?( }. k; T" J: `: b我相信呢個唔係大話
我好受女仔既歡迎~
Originally posted by RyuII at 2005-6-28 05:25 PM:
( {  r: R6 Z! f$ ]
5 J0 _; e) Q3 q: T7 r
- J  U8 g; O7 Y6 l( M& y我相信呢個唔係大話
3 r+ d) w3 O+ l+ J

1 m0 g6 {8 {7 u! a我沒理由不相信
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
你地真美啊!!
最憎上26FUN=.=
Originally posted by crap at 2005-6-28 18:52:3 ?# a% l  [3 ?$ A$ n+ H
最憎上26FUN=.=
- H# F- E' @/ W; m比你講左添...
6 j8 T1 N9 ?# @: e5 h我唔識飲酒嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 06:56 PM:
( f% w) m. }- [. z: H7 K0 A& P  f$ U
比你講左添...
# [7 f, Q% _  Y9 W7 B! W5 w$ ?/ Q我唔識飲酒嫁
# `% x) v: m( ?我信左仔
我係靚仔=.=
曾蔭權好靚仔!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。