<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [4/22吹水加分題] 你地有冇信宗教架!?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-23 01:05 AM:
- _. @0 q4 T/ o可以話信,因為我經歷過一次關於靈界既事件, s3 S5 s( f# K# t0 E9 I/ q
又可以話唔信,因為我信人定勝天呢果道理
! K- A! K1 Z8 H! w" `
驚驚!5 k8 j% C$ u3 {" V4 N% l/ ^7 e
咁詳情呢!?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-23 01:35 AM:( ]/ K4 P! a* b2 g/ B6 c
; v4 h4 v4 {( r4 Q
3 m5 E: F4 f$ C
好好, 有心
* L6 V1 D8 i2 v; f9 Z* j, J) \9 |最近要睇既板多咗
) U7 k/ v. P6 D# y  w& k同時最近online時間又少咗# K& t; G' E% y* O* |- x
所以冇得同christy你吹水
. s: l  r" D* X- b6 N( X1 q希望遲d可以啦^^"
: {  s  V6 h, z0 _7 ]. o. S, i希望遲d多D吹水呀!
Originally posted by easonwing at 2005-4-23 03:05 AM:2 v: B! z- w/ ~: O+ Y
信.....訓教!
. N7 H& W) e, f
非常好!
Originally posted by d228216 at 2005-4-23 11:07 AM:8 L+ O2 `0 ]1 X! f

. g/ m  B$ n: @& R$ U我信但冇入教, 等如你鍾意食蕉, 唔等如一定要食蕉,
1 J  f9 s! S  T0 m$ w4 c* j
信佛學!?
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-23 11:24 AM:
) D! P) q1 f8 a3 r3 U6 I+ ~4 z  M我讀緊一間天主教學校~~
1 a, ^# e. J, W& a$ j# M; j唔多唔少都會 ...
! G; V. @1 D: ]- |* J3 P+ r明白!明白!
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-24 08:14 PM:
% g! ]/ t7 B( k
2 U' ]: @8 R! T, C, P: y6 ~
: h) n0 c  ?% X5 j* ~1. 你地有冇信宗教架!?- j7 B( V- `- m
-  ...
( `. t8 N& ^# U  A唔!5 Y& m# b1 j# S% J% L1 }
明白!
Originally posted by KrisX at 2005-4-24 09:57 PM:0 ?( A# z. i5 m/ D- Q/ n. a
半信lo, 有事sin 搵佢幫拖
; Z4 |/ f: T! e0 x( h
咁!  V+ T4 S$ h) H+ Z0 d# M. r* u# @' T
明!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-24 10:04 PM:
) L' q: L% b+ N7 W
; t- ~: F5 o6 G0 A信佛學!?
2 h+ m5 C; j: W" m# U3 f
你說得對
Originally posted by d228216 at 2005-4-24 11:34 PM:, o9 q2 h& e% B6 U
+ {! B# G( r- K' ?- h8 j$ e
你說得對
8 x1 c) p! @- J6 p. l
明白明白!
我就冇信教嘅( o# `  X2 ?' G! Q( B- Y  K6 ?
信咩教都係教人做好事- Y- g4 \# i+ h5 Y
其實我覺得信咩教都冇所謂,每個人如果憑良心做,做咩都會係好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [4/22吹水加分題] 你地有冇信宗教架!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。