<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:31 AM:& f) b# w% H+ t( `
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
% O3 ~' u# R/ q/ O你都識講美加啦。。。$ g$ X' j+ z' N  x; E
o係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 03:35 AM:
6 w/ N/ H/ V- d3 d, {9 [8 d. S8 \- l6 V  r. b) O
你都識講美加啦。。。
% b; o% R& Z+ s. Yo係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
4 w0 t5 M/ b# g4 C- `, a* b7 j/ q
, r2 w! v, }0 H
2 O) h# y1 S- f2 L5 K$ h% eThis is what someone had posted....
0 \" [! D, N; O: V% E+ e- Z. o
% D' D- t% _/ R% @
Originally posted by markmk at 2005-6-1 07:00 AM:
* J: g1 q" i, M= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:51 AM:* e/ u* J1 A& A) V
This is what someone had posted....
5 J  n  ]5 H; a! H6 s( M' i# I. v, f) ~# p. V4 D% ~
8 k" M8 n5 m7 K) x$ X真係唔好意思喇。。。
& W4 c! ]& ~+ }+ p9 b: e可能外國=上海﹖廈門﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:! a9 h( B7 E& }4 Q, @7 z
7 s& q. Q3 S4 x5 S
真係唔好意思喇。。。5 J6 a6 x& K! H% V
可能外國=上海﹖廈門﹖
, L' z% g6 M) |# v) V% r( n

$ H" Y+ I4 t' j4 a1 c4 j2 zMaybe these are the countries that he meant
! z+ u/ O5 ?# ?( M1 L
. r0 i) u4 v% P$ [/ M' @8 D
Originally posted by godofcar at 2005-6-1 08:42 AM:0 s  _/ [, D  y0 |  k

/ g/ E5 E7 W) l/ Y* t  w1 `! z. qexactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:15 AM:
4 Y- s8 }& y& {5 m" F" F0 @3 vMaybe these are the countries that he meant! D8 ^( m' i" p  l# b7 R
/ i8 D* y5 Z8 J0 t0 m
- D$ p8 m- g" L. n
真係唔好意思喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:6 b8 r$ z6 o+ y0 o& u

' P- W. j' n/ {& X% i# l# x" O# S3 m真係唔好意思喇。。。
! Y: B9 W- _. L7 O可能外國=上海﹖廈門﹖
9 K* W. s1 u. f
! c! B+ `* f* s3 a* ONo need to say 唔好意思喇, I was just surprised by the topic, because I never expected customers would ever be charged for these things.
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:40 AM:
' b  A3 L* `( F- @2 @: _' S, h有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。$ R7 d$ p' g) q' G
o係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。
- x# W9 k$ S2 l- I+ c# {% A+ f
唔講你唔知﹐講你都唔信。以上就係我o係澳洲食KFC既經歷喇。我要包茄汁﹐距話要收一蚊(HKD)。
9 R! T8 |2 Q) R1 E0 x+ ]- R/ W: M% Q' F( m
今時今日搞FRANCHISE搞到要收茄汁費用﹐你都可以想象到距地經營有極大困難喇。
外國老麥咖啡擺係度任飲.  
總之香港啲麥記哩期係唔岩啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。