<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:
  u0 F/ i0 \4 U+ V/ x; G6 X我是個很誠實的人(但唔老實)/ D! c0 B# Y- L( H2 k: C
係我幅...
3 i' t, I, J/ B* ^8 E- t3 b$ ]4 T( l8 g  v3 I
e加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:
; P4 V6 _8 t; p* i2 |: P% h5 Q5 R我是個很誠實的人(但唔老實)
$ q! v* B% |1 L4 l6 c0 i, Z係我幅...
# y# R" C1 V( R) f
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:8 h( H2 ~9 W. u
- o' N6 U$ ~4 T% g4 _
+ p0 Y6 {9 W6 m+ h1 B# d6 ]9 e0 A
e加先黎自我更正.........作癈!!!!
: X1 A  g3 v/ c& h4 w5 `1 a
快D重新交file啦
我只重交圖片算了
- i+ a" P6 F: c" o3 P* s+ Y& d8 @; h
. O1 W) h" A0 Y6 ^; O我只是好奇問問
; a5 E! P; B3 w8 K! B2 fplay兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?1 b8 b; K7 R, K1 J2 B3 t5 A/ T

5 u) S( z+ d' G6 W) q& ^[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:1 E6 E% ?) g4 A2 ~5 B% V# I
我只重交圖片算了
8 Y) ?# g; ?3 y  E+ m答到就得啦!!
/ Y: i: q, A9 i$ A- f
+ o( I7 y2 K. y& l! r! D8 ~不過sakura兄當初咪話無可能咩?
9 |: F  a5 k0 g
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
3 S; X% l. i# y* u( Z8 {0 e! d% G0 W; h6 j* A4 W
答到就得啦!!
9 ^0 A% @$ |# o# A/ h- K  T
8 E9 I/ X$ m* c不過sakura兄當初咪話無可能咩?
( G% b; J/ ^, B1 l1 g$ N4 J2 f
- `" c% Q8 K4 Z/ J5 a# U4 _; U
; [/ k0 V$ N+ \- K/ ]8 V
0 c  @7 T. u" @我當時說
0 f$ a, z+ ]9 T" l( q# C; C% y0 T* T" f; I; g% m0 r8 R
「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的
- j# J# D6 J" \: [9 Q9 z) j. N但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)
9 V6 ~% j9 K" x$ H0 E/ g. i+ N所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]4 R: k9 f% K8 c2 x9 f# J* U+ a

0 s) ~8 A) Y' v[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:- @: Q5 T( S: O* O  n
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
; o8 x" a. W2 r3 u

8 R$ }4 }: P, I4 a7 t! ?吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』* Q& z. Y# ?2 ?. C  e
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽
/ D$ Q; ^, A% v) D& u$ h
3 g" r% X9 `, C% W, }
太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁
5 E9 x8 O4 b: f8 F  x$ f: ], Y3 _, F" C+ b$ x
[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:
- c  c+ m& u( Q+ i* T; `6 F* V" c5 V* N吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
( K: A2 w1 [0 d4 Q* a% O: B( C5 n邊有真理?
' c0 Q4 _5 d5 l2 [" T+ H7 u0 }自己相信咪就係真理.1 o: T) `) `$ g2 V
自己覺得不可能就真係變成不可能.( T- i/ y$ W+ M" ~& i& \
不過只係自己個世界細咗,+ N0 _' M' L2 I" m( S+ j
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。