<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
, G+ X3 I' N. F4 E( q  ]' \9 U自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
: w6 A$ Z/ W. u; a8 q* rgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM

- y2 o3 r2 Q4 i$ b) l4 ]+ {自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!
6 \4 `6 `  x* c# \2 ~0 A

3 ?! Y" \9 C3 i6 S( r6 e& ^5 m; n生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)( Y2 S9 l8 B: P8 y& J& P
# \+ q  o" O/ ?" E" ~
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄 : \. X* C8 ~+ n: ?  a

& o$ O5 N9 b0 I7 }+ k生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
) F& v$ o: c6 U+ b* x0 h7 U& }8 R/ n% a6 q, e; a
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 7 R) Z9 H8 }0 f; p
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝
3 H, a7 o$ _' A, h6 q' k呢排靜左喎
多謝
0 ^/ p) w% \9 C+ m呢排靜左喎% P& ~  A' _4 I1 k  Z
自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
( D0 q, N: s9 L- C7 i2 J; a: o8 z$ c" |- m1 I' ?2 v" a% o
$ B* w8 s1 f- y) ^' r- Q
恭喜呀~~ 9 u' b0 [) U* r& C/ f/ x
6 v: g) |: [) k7 f1 \5 ~6 ?
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
9 q' y# h) k2 t
' x# U5 z  A+ l; C& s有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,8 ]+ q5 @* o2 {& g8 k5 j
有时间都出来倾下咯
小資
: r: h3 l% b4 n( T8 h
! z- X! ^0 f* Z- j
, T' b& H. n. ~# a. P- D
恭喜呀~~! ' `' b1 h' u9 l5 w$ c2 j
( t; W% V6 e+ j6 c* N  k1 M
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
0 ~$ p. _% m0 {
0 e& p& ?9 x; x; W有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
: T$ B8 J  f! @6 j0 }% B" Q2 F' k: |, xvv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜
6 s. d5 M* o8 }5 R搵食好呀!有得搵就有得食呀!~
3 O3 Y6 l* G  v/ {/ p( q
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,
8 q$ Y3 F) A& N  A) t2 V有时间都出来倾下咯
4 ?! y# V7 I4 W& J: F3 Qworldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。