<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x- {1 H6 {: b& J
2) 倒王河
6 V- Z8 h4 m' b" G# [0 E3) 大毒廇4 P: Q% a3 N. D' F
4) 霍中西- c6 b* s! _! x1 C; P5 S

5 y; [+ V1 O- C7 k* x其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....* L  r8 c" J: S/ h" V4 I7 {
呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....
* l; U3 g# P( w+ X
; g; M- W( M- `! T! e: z(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
" N- |; X, d9 h  m# t, T+ }% ?* Y1) 你 + x* Q+ |9 w4 l5 N; l" Q
2) 倒王河- t2 ^# S  p2 N9 v
3) 大毒廇
. s" \1 ?& k4 ^% h; k% h4) 霍中西
) w/ _! m) E/ Z  H
' ^4 U, O; N, R4 z! C4 ]其實想整投票個 frame, 但唔知點整
( P4 [4 a9 X. Q  k* ]( H
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
* V+ {( u) w) K4 @: }4 J- J1) 你 + x- I2 p5 U( z  M3 u, P$ w
2) 倒王河
; z/ t7 t/ d/ p7 n1 a3) 大毒廇4 S8 X0 e7 G1 O4 N9 b% H: v
4) 霍中西
; L. L4 N1 b, ~8 x, U4 ~
4 {* F+ v) A8 p6 C" L8 R5 M其實想整投票個 frame, 但唔知點整
+ u7 w3 w* G% s& p/ R" f' O
There is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:
" x5 q- H& H& j9 D, F5 v5 t( X' V雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
! z1 S) p; D7 J9 u  c點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:+ W/ Z! g6 l( M9 U

% r5 n' j# [0 V, q點解唔妥成龍
: V3 q# u4 Y4 ~& v' Q% S: ^
衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:
; p$ B1 X" _) f0 f" F
1 J& i' {' z) X8 H$ l衰咸濕 =.=""
% L% p! q. m  p6 w2 }) j& L$ I' e
乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:
; w2 ~$ K6 @" c  u2 x3 n" Q: Y
* ~8 d8 c* J( v乜佢好咸濕架
. c( ^' N% z3 q  d( Td人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:1 W% e" I' H2 h, x$ M3 r+ m) z2 [

7 g1 p$ r3 x' n0 t, b( P3 wd人話o架咋, 我乜都唔知
$ M! @1 p( |1 t/ c: x原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。