<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2005-9-29 06:58 PM:$ a: y  X' v  O+ s& f/ Z
0 T+ G: c2 i# u! C  X0 x
真係好sorry!!!!!!!!!!!!!係我打錯字!!!!!!!!!!應該係T630!!!!!!!
% z  m; G# H. M- P
哈哈...唔緊要...我都覺得好怪...點解依家都仲有人出T360....
- a3 C$ V* X; U1 C' i所以我特登問一問你係唔係motorola個部...
) i% O  J& Z: |! Y6 h6 Z  W9 P5 N2 \
* L0 ^! c4 x& c4 ]) o$ g
如果係T630既話呢..就可以睇下下面...
. x! r( m: q; K/ Q! I: \0 m8 h- w0 f
) z3 A9 a% p& ~" d9 _0 g* k充電器有時很難連接。認真注意說明充電器連接方法的動畫並為手機充電約4小時。請注意,電池圖示可能要在手機充電30分鐘後才會顯示。電池圖示停止「閃爍」後,說明手機已完全充電。
' l" D8 k) k% a( w* ?" A6 a電池圖示停止「閃爍」後,說明手機已完全充電。
! {1 P4 g, a+ q8 N" f7 W! y
5 h5 H6 f% O1 W3 X5 k如果你要圖示可以去
6 m, Z" a" U* t/ v6 dhttp://www.sonyericsson.com/spg. ... m=pp1&pid=10117* K% L/ q; w2 h5 ~  U" k0 j3 C
之後按"我無法充電手機/電池電量很低 "
1 {3 Z5 C0 s8 e: x" R$ x( Y# G係FLASH黎...好易明白
玩咩,電話底部咪係插口囉,
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-29 07:03 PM:
' @6 f8 Q9 ]& B4 J1 \0 Z" Z7 z+ J7 J) E- Z& l# k
哈哈...唔緊要...我都覺得好怪...點...
, F, g4 i, K7 v+ k你好好人呀!!!!唔該哂你呀!!!!!!!!!
& Q, y- y9 y* ~- `3 N! W/ Z( Y多謝你!!!!!!!
Originally posted by singleung at 2005-9-29 07:07 PM:7 T% j/ C! q6 s. O6 W! T7 Z
玩咩,電話底部咪係插口囉,
+ C( I1 f( g! c; e7 b7 K
我一D都唔覺得佢玩LO...
1 E0 \' s2 b) P, c9 U( ]5 }, D4 G你個語氣駛唔駛甘呀....
Originally posted by neitly at 2005-9-29 07:12 PM:2 ]7 \! [" {0 G- s/ A
+ ^- y* L: x. H; ^( X
你好好人呀!!!!唔該哂你呀!!!!!!!!!7 J4 I, a. p; h
多謝你!!!!!!!
2 p' A0 G# m( s- b8 x4 `唔緊要...好小事姐...# v' D$ |9 y- P! E
都係上SONY個網...幫你搵搵...* \, g( B  o. K6 O" m
記得影D靚相返黎 XDDD
我仲用緊T610,一唔一樣ga?
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 07:24 PM:  m# o8 j: l' S6 F* I1 ?: P* ]' p
我仲用緊T610,一唔一樣ga?
) l3 w% p& ]0 x- @
我諗點都有少少唔同既......
總之都係要多謝你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。