<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x
2 M! b6 ^' _$ p0 Q- d2) 倒王河. b: o0 _) L! Y- [5 f
3) 大毒廇
  R9 L% U- ^+ }6 m. T3 A4) 霍中西
; d/ n* p+ g' e
* H$ m+ N3 c, W其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
" s6 p( E) L: p1 u3 F% R  B2 T呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....
; p8 R' o; A+ `8 K# ]& Y  l* R' r
) H9 ?  o' N4 n5 [( b(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:) J) F- O2 ]+ j" A0 G
1) 你 + x% G. F* y4 ?: I% k' F! ]6 `% C
2) 倒王河0 d1 E; t* s( o4 {* Q
3) 大毒廇
+ p+ L. \4 _- C4) 霍中西# x; ^1 y8 b( P

) w2 }4 S7 @9 s0 D其實想整投票個 frame, 但唔知點整
; \& p, m. A! s: }7 {
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:7 v2 a5 c2 q/ L  P- Z. ]
1) 你 + x
- |: n5 |8 z# |1 s( D2) 倒王河
! W) ~: b' T  t3) 大毒廇
, t" N, u. K$ W4) 霍中西& `" r, y. D, g0 A/ g7 r: D
6 ]9 z* M, K( ~- s$ J1 Q! r
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
3 A5 X% M  b( O; R- T$ bThere is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:: {5 B/ Z8 |! S; Q. ?( q
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
: s$ z$ g  _5 ~. ]/ i5 C
點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:9 v8 [/ x  d+ `1 |
7 e4 g% y- \4 K; Q2 K9 M% R
點解唔妥成龍
! ]3 t0 ~2 U# r  e6 I! J
衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:
7 k" J3 \& b+ y
% e0 T/ p$ x* D衰咸濕 =.=""
7 }0 W, o& p* ?# d0 k3 `乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:
/ E5 b- b' B2 n$ K8 J' y; c8 `) _! I+ s( u) [" }
乜佢好咸濕架
, U, {# l1 _: e' p
d人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:/ V( l1 t7 R: j2 `0 c2 c6 J

* f5 C) a1 |: H! t/ {0 ]8 fd人話o架咋, 我乜都唔知
0 g' p1 G0 _6 \原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。