<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!
返回列表 回復 發帖

救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!

救命呀!!!!我今日買左部T360,個個人叫我”差”12個鍾,但我依家都搵唔到個”口”黎入個差電器!!!!; Q# n# a, z2 z; n# k9 O
有冇人教我呀???????
唔該幫下我!!!!!!!!!!
你是否弱智??) ^2 _0 s+ y: n  F/ d/ V0 q& \
睇下說明書先講la
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 06:01 PM:
- O- |  ^0 \; [, G" W你是否弱智??0 r" ]3 _; o2 q1 l
睇下說明書先講la
) ~' o9 w$ F" F0 _- l
個書明書係冇寫架!!!!!!
Originally posted by neitly at 2005-9-29 06:04 PM:# I$ i' |- G: g) v5 i! {
2 f6 E( z6 V+ @0 u! t
個書明書係冇寫架!!!!!!
# r1 j+ a- i1 l+ X5 Q$ u" W% A. C. y$ ?
0 h+ p; H- x- g+ d' U, Q' V% T6 S" P
咁大獲!!!!
$ H( C& j4 M! }) {9 t7 J一個"龍"都冇??
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 06:07 PM:/ B0 E. X7 p' x6 I
- G- c. f* y5 W( U

5 }0 l- l' P- _' W
( l2 A7 y0 n! h% ?2 @2 D咁大獲!!!!, E5 i% w$ l! ?: ^
一個"龍"都冇??
4 n8 P: v+ K7 l4 S1 g" TNO!所以我想問啲有呢部機or用過呢部機嘅人!!!: J, [" D2 n$ P5 N* i0 `
十分thx!!!!!!
係唔係motorola個部T360呀 = =?: T. q" W( e% R7 u! p
你可以上http://www.motorola.com.hk/chi/mot%5Fproduct/t360/
  y# B) p8 l3 W" r# k& F. Y# L4 k之後係右下角有一個使用者手冊...6 T( j# U: Z( q& n
你按入去...有圖示...
' b/ W* Y8 Q, {, H6 v& y' Y我見到係係部電話既底部既最右既"龍龍"
4 b% [" ~$ @3 @  k$ h# M7 _XDDD...唔知幫唔幫到你呢
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-29 06:22 PM:1 X* d7 ~9 }% u4 G# w, ]
係唔係motorola個部T360呀 = =?4 x  O7 Y* b4 E
你可...
8 p. u, K% N/ K% c& ~7 w8 E6 S4 o
Sorry....唔係motorola,係SONY ERICSSON
我想問下 -= =SONY ERICSSON有T360嫁咩 = =) T* Q% _  m& J( Y  D% Y7 {
T630就有...你係唔係打錯呀  @0@
; ?1 B/ s6 u2 ^' |! w( \( t5 _定係我見識少?
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-29 06:46 PM:+ e# s' r# S+ j4 A/ {/ w
我想問下 -= =SONY ERICSSON有T360嫁咩 = =
* P1 H3 g  T# u7 HT630就有...你係唔係打錯呀  @0@
7 @4 m' Q4 E1 X  r& A  R# ?6 k定係我見識少?
- {8 g/ h+ T7 U( E# ?4 E* N真係好sorry!!!!!!!!!!!!!係我打錯字!!!!!!!!!!應該係T630!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命呀!!!!救命呀!!!!救命呀!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。