<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中
返回列表 回復 發帖

百法百中

一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,之後出街搞大佐街邊D狗女~~生左好多狗仔~~咁個狗主會唔會有罪或違法(對於狗ge行為)?各位有咩意見??
9 U, \, \# v2 L9 G8 Z, |, s
6 k& }6 _5 i0 u! F) z. \, Pp.S響公居養狗話要絕育
公居可以養狗咩??
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 01:29 PM:
4 l, ?, {# M& Q' T8 ^公居可以養狗咩??
" L" p- y6 A! `: F
可以靜雞雞養
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-11 01:30 PM:# M, N2 h! v2 w
+ Z* p  N" g/ ~0 U1 [
可以靜雞雞養
$ N0 Q  }9 B& N
唔係喎' W8 m3 I; a4 K. y1 |
早前公屋放寬左俾養狗, c$ b1 f- g! Z. |" v0 G) `
而家好似又唔俾之後再擁有
7 Z9 `4 z( K2 K  ?3 V" [一個字
, {5 e# b1 [# l$ u1 N& k; u
可唔可以答下你ge答案a~~
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 01:26 PM:
  ]5 K) `( |( d: z% y& R- O一位公屋居民養左隻狗公,隻狗唔絕育,...
- U" X: D/ E0 @$ T( y! o( u, i
無違法
& }, A# U0 z3 V+ B佢係狗公
9 v! V. }1 @8 ?2 U) Q6 d唔會生狗仔& o7 f" e& C) E; O' I1 Z& W
房屋暑係怕你地再生狗仔,越養越多6 L9 F* B% ?1 [7 b' A. J
街邊d狗女生幾多佢唔會理( u; g2 h/ p6 Q7 D  Z6 [
所以無罪
有道理....
Originally posted by 屠宰場 at 2005-10-11 02:08 PM:
; _2 p& G  L# b& Y有道理....
  F' D3 l7 @# v( v
多謝
$ u2 L4 v, A6 P唔知有無獎呢
+ U) }5 E  a  O1 c; z0 F% H  f$ |仲有無問題呀2 |* M) {( r8 h& a0 E. u
有就繼續問喇
我有個問題.........我自己發生既,排緊期上庭
- n( H* o6 k7 K3 p8 }/ s) O7 \% M! X! v9 R7 n
我架車停低左,開門落車,開門落車,特然有架車過(人地架車已經超速)' n/ f# ]$ d% V9 K# K
掃斷左人地架車隻耳仔(倒後鏡),掃斷埋司機隻手(佢隻手放左係個窗果度)% G/ i# _( C1 _/ D8 _' X
成架車都凹晒同花晒,咁我駛唔駛咩飛?(我架係貨車冇咩事,人地架係貨van)
( V( n5 H$ H" b. g( `呢單野係邊個岩邊個錯?
愛機-高達RX-78
Originally posted by Killer6234 at 2005-10-11 03:30 PM:
) d* x. J) J1 J7 V6 v, O: \我有個問題.........我自己發生既,排...
  {& v1 p/ F) x# t# V" \( S唔好意思5 C0 e; c' D4 F7 Q
你可否打這段文用格式
: D/ C& N3 I( S& h. R你合埋一堆唔明你打乜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 百法百中

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。