<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...
返回列表 回復 發帖

家陣好灰,我想知大家幾多分...

8 J1 @4 e0 }. Q+ b6 x& i4 _本人得9分,
( f( Y/ F' e- L" g2 i+ }+ W( M+ p我見十幾分都搵唔倒學校,,,
唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!7 G4 f% @9 t% {0 F. D5 ~. x, n
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!% d, B. a5 t3 r6 X. i
你不如去多幾間學校搵好過啦!% v" j/ I; @$ U+ ~
如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:) i. K6 z) a8 \2 _+ e! h+ b
5 l. s) o1 z0 }3 `4 n' v* I2 W本人得9分,/ v( e3 M8 z: @0 w4 s2 N
我見十幾分都搵唔倒學校,,,
+ u1 G. V0 ?6 r. d
依家係咁現實
8 ~' X& v  O4 j如果問心你真係有努力既話  b9 b% H7 Y  z
就唔應該咁灰 要對得住自己
' W/ L; a8 M1 O2 F( m至於搵學校方面0 _7 \1 {- I$ z5 G$ g& E
有冇考慮過重讀
1 n6 b; B" u1 w  z$ C2 @$ \7 x下年考多次
+ [/ C1 j2 N3 A因為9分都係一個幾懢介既分因數
2 F2 A" n) r# M搵工會難d
Originally posted by 渭d肆 at 2007-8-8 07:35 PM:
- `- |: t0 m' F; H% Q8 g2 l唔好咁啦!又唔係得你一個係咁!  F& B5 g3 \8 o
有好多人都唔係咁好,其實你已經好好喇!2 H3 W) ]' M# U
你不如去多幾間學校搵好過啦!) s' K' }0 p/ m0 P9 E) n
如果唔得咪毅進囉!重讀都得啫!唔好咁啦!
4 I8 o  Y* r2 `1 Y9分唔使入毅進咁慘   IVE好多科目都收
; v% ?" ]5 B: H# H7 K: a1 x你想重讀聽日要搵朋友幫手搵多幾間
2 S0 }9 [+ m: R6 h% G( Y+ j9 M, V: Q' @! ^) L
但你中英數PASS?
Originally posted by chanbb at 2007-8-8 07:29 PM:, p1 ?' }% g& P: w0 h
( @8 J. ?, r6 [+ H7 D本人得9分,
" w9 g. K+ n# s0 Y, b我見十幾分都搵唔倒學校,,,
- S* \6 l  M9 K& f4 k4 }! m- x, {! ~9 @
咪係lo......0 [( X# J% m1 S" y  p: G& J( z* x3 {
唔駛咁灰心.......+ B+ }' t, i, p  N4 Y$ l$ {; N% q
! d* h. `% @3 u, S
我1x分中文唔合格 (全部科都失手-.-)
4 l2 v0 e4 x2 u; W! V+ e暫時未搵到學校
( s# U- H# Y  e$ S$ D) Q我都係諗住試下原校repeat....
我相信上年既我果d 慘d2 f4 T# \3 K( r7 N. y
考得差都唔緊要,,( @' l0 G3 h7 c  ]" Z0 E* H3 t3 s6 S
最緊要連repeat 依條路都無..(中英都改革,又話要交校本評核)0 Q3 k9 @3 ^; Z* {( c0 {, x4 w8 i4 B
依家起碼你可以先!
9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
umm...u study IVE higher diploma 9 _: [: q: P' u5 s2 C; w0 l
3 years later, you can study Poly or City if your marks are 65 or higher(reg 33 credits)
7 N% {: k5 i1 y& _2 {it is a easily way to study in Uni ) o- n" a; b3 e& N) F+ o, C
i am studying in City part-time degree now(HKCEE 9 marks and chinese fail) ...
8 o2 S+ p/ P7 n: |cheer up guys6 Z1 ~+ l! B6 w/ H+ m
1 y' `* p- {6 g, r3 s
[ Last edited by gergerger on 2007-8-8 at 08:39 PM ]
Originally posted by cazykiller at 2007-8-8 08:34 PM:
# x: A  u8 Q7 ^8 g3 G9分就灰=3=我4分都未灰wor=3=而家諗住報毅進,讀一年再升去IVE@@
8 x- E7 C% ^$ j- S, Y毅進畢業=5分?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-8 08:45 PM:3 M$ `5 p5 M  j: X+ p8 q
0 [. r5 O( P; }# I
毅進畢業=5分?
9 p! C: {+ ?2 t& n/ e: B# o# ]

- {: V8 ]: z: z0 f' w" [3 ], U好似係會考5科合格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 家陣好灰,我想知大家幾多分...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。