<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!
返回列表 回復 發帖

請教大家一個重要的問題!!

我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!
, [- S# N5 H% i. g# e$ f# s但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?- M3 K( R# T+ h; z
好煩悶!相差幾日=.=
6 E) a0 ?& v7 v0 H5 J! f+ }9 C2 v% C但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?! k5 C( d+ F! a7 c" B
好煩悶!相差幾日=.=
; ~" i( c0 t  X- L8 ?+ P* Hjoe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
( ^$ _7 {1 e4 \/ F
# Y& W5 N! Y9 R/ o% m
冇所謂
我有一個同學剛因病去世!我想去靈堂致祭!, R- H% G* s, i
但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?
- m6 n5 Y7 y  Z' G& r7 g好煩悶!相差幾日=.=
4 a" F! j, S; P2 f: }( l5 r* ?% V/ w' Fjoe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
唔係冇所為啊0 Q9 J& N* d6 N- ]
只可以是但去1樣8 m9 V4 q3 A0 c0 P) O
紅白點可以雙衝啊
唔係冇所為啊
& v9 g: P4 M# Z: p- o只可以是但去1樣
, @8 ~) i3 h- `& o紅白點可以雙衝啊' H: s* d/ Z: N- _7 q- c5 q' r( Z
打死PK仔 發表於 2009-12-23 10:25 AM
( [0 H0 {0 |& v8 ]# ?
5 D4 o$ E+ t; j; o
7 p  m; Z- R  D5 j( O! F

* _9 z1 A# K! D4 ?4 G3 h法律同科學既角度係絕對無所謂~~~
1 f" T( M( a9 i: j; r% ]但剛好我一個好兄弟結婚!我可以去嗎?$ h9 \# M: a7 N, x
好煩悶!相差幾日=.=' G1 t+ H/ T0 \( w' ]8 x
joe159357 發表於 2009-12-23 03:02 AM
# N& U4 H* V1 U/ {
- E/ Z' N; N7 s( ^; O去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯6 b6 `. `8 i! H9 v! u" \# o- O3 |1 U

/ ~# h! m6 Z1 R+ ~# ]) u4 X7 U之後問下你位好兄弟介唔介意
$ n8 U) A. T7 C) U0 L6 p應該都唔介意既,你又唔係主人家" c. O. W0 g$ V' y4 x9 Z
介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯
本帖最後由 勇勇勇 於 2009-12-23 11:28 AM 編輯 6 \% N3 O% H* D# X6 w' `7 P: u
7 j8 t2 u. J" S- L4 K7 ]) z
; T# X: [! A4 s4 K1 ^2 ?

+ j/ \6 D* |2 n8 Z( p9 o( W2 i8 L5 r
4 k* [: S3 B5 ^$ X
法律同科學既角度係絕對無所謂~~~
! w2 B( {+ S* C% q9 V9 a" }, C1 \! Vkakeidevil 發表於 2009-12-23 11:18
仲迫唔到你出正身你米誤導樓主啦
3 Z& K, \4 ]+ R* u' c我岩岩搞完白事,所以好清楚
: R& x0 G: [) a* o5 s. n  n0 [' M; Y8 {* J
去靈堂就梗咖啦~~~菊個弓,問候兩句咪閃咯
. u4 U$ s; L) r' `
- _. C. @8 r$ S! M, }' e之後問下你位好兄弟介唔介意
0 N8 w4 S! o9 b, k' u7 ^應該都唔介意既,你又唔係主人家
8 W& d, R. i( y% {: b8 @介意既下次食番餐飯補數咪搞掂咯5 Q3 s, u9 c# j
kakeidevil 發表於 2009-12-23 11:23
果然識野喎
  I& X) f, N# ~. A3 }人地老豆老母,實叫你唔好去
果然識野喎
  }- Z8 l: A" X. Z& v8 U( y人地老豆老母,實叫你唔好去
5 u+ j' q8 b% T* [6 T勇勇勇 發表於 2009-12-23 11:28 AM
* f! a' i" |+ A8 Q3 k2 ^" A3 p
+ B9 h( y( r/ ]4 }$ V( v2 k" x' _

3 c, X+ L, Z" z+ |- V你咩年代咖?!0 A5 _0 F6 Z2 ]# O) X/ T0 k
我呢d現今超然脫俗既新時代人!
9 H% n! u2 p) J9 q8 w百無禁忌! 想做就去做!
8 I% n8 C% |7 I% q. `
) O- a4 i/ R* r" B  @/ y2 m8 [+ C, U" r) K$ ?9 B; c
你咩年代咖?!
0 m) M/ S/ C: n3 c我呢d現今超然脫俗既新時代人4 A0 O1 n4 ^( y7 b
百無禁忌! 想做就去做!
8 a! p. L8 [$ O6 Rkakeidevil 發表於 2009-12-23 11:37
我想問調返轉頭得唔得...?即係參加完婚禮過幾日先去拜祭
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請教大家一個重要的問題!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。