<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我係女! 搵男仔chat 未訓既入黎啦!
返回列表 回復 發帖

我係女! 搵男仔chat 未訓既入黎啦!

你想傾乜都得 千祈唔要悶!$ e+ G5 ]( [, P3 s. Q* D$ g
搵人陪我傾下!
4 _; [% g6 Z2 l- I# ?
" g1 u1 g  C: \' p; U! X  E有興趣留MSN,AGE啦!
7 a2 \4 }- j0 }5 O9 P
7 w' s; G1 l3 V- p  `5 l' m最好有cam(我有cam)!) w" l; W/ j- ~% g1 b

. _1 L' M4 Y/ A! n1 U
( Q2 X7 `& k5 M! a: J' Y1 B
- F; K$ u1 N! d5 o網上陷阱牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
whatever la!
E?你靚唔靚嫁?XD
, u- V) H7 P( W% p4 P唔靚唔傾嫁!
網上陷阱牙  
: s4 F4 t$ t  F電梯男 發表於 2010-4-6 02:06 AM
你中過招咩?
你中過招咩?2 ?6 C0 h( T- }
自由神 發表於 2010-4-6 02:08 AM
: f( O& Q' G) z4 R$ f: D
; f, Y2 u/ S+ s( }8 j
一定啦
你中過招咩?+ O9 @' Q4 c! f) f5 U" l( c
自由神 發表於 2010-4-6 02:08 AM
# U% c* y5 y2 k) c/ j  R) o
果然有你份~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
" H' W4 o8 t0 y' v
果然有你份~
/ Z9 p$ @3 P, zkalos 發表於 2010-4-6 02:19 AM
咩喎
咩喎
( Y7 E* I$ C2 W  _自由神 發表於 2010-4-6 02:22 AM
! b5 }7 a/ }% E8 x5 `: @  G% F9 b
係咪有分加o架~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
援交  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我係女! 搵男仔chat 未訓既入黎啦!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。