<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀
返回列表 回復 發帖

點解發新post先有分呀

回覆又無分wo
8 f+ @. U! s& O8 ]回覆set少少分都好la

評分次數

• admin

已經改左好幾日) Y$ m! S/ n( ~, G2 T3 j* a- a
NOW已經勁少人回POST咖啦,噤樣搞落去會完全冇人回POST,仲會有好多垃圾新POST出現tim
斷背大聯盟
2# mK頭ck@G點 8 J/ y  r' P  ]& l  g6 E

. x$ }" _" G* @  }2 B4 @上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,
) J. V; F" q6 J/ K% Q6 O要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
2# mK頭ck@G點
1 T( [" r; }" `3 {% ?
9 i( b. m+ H2 N) C4 `% q上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,
+ A: O' R2 f" G5 j- Q要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
* |1 s6 t0 L) X' Z. yktwu2007 發表於 2010-7-15 12:23 AM
噤又唔係啊.......3 b6 D8 L  Y9 h2 q1 X
要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢  q- e* Z/ r7 a* U4 ]& a% C
now only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現5 F1 p9 U7 A+ i6 m. j) m
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩
斷背大聯盟
咪係囉, 咁樣仲邊有人回覆呢
噤又唔係啊.......3 ~3 a8 ^0 j8 Y4 B; A9 }' w) t
要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢. @; ^7 w" [6 F/ D+ J
now only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現
! J% z3 E1 x7 P% D' E: U! {你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩 ...
) ?+ W" M& W) Q+ Z# y$ w) C3 @. pmK頭ck@G點 發表於 2010-7-15 12:53 AM
) p' o( n) ^) c$ @

! v8 O2 H  F# [5 e唔係回post, 有得加1魅咩?
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖
% h! q" `5 \7 M/ Q, F) n% b
6 Q9 q1 s$ M% l& Q. P3 Q' P* @. R唔係回post, 有得加1魅咩?/ Z; n% ]# ~! j2 _* `! x, [# O
ktwu2007 發表於 2010-7-16 11:07 PM
我都係早幾日發帖出相,只得+2魅力,所以我就發現了
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖
% B6 x! T+ O1 l9 m. Igoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:12 PM
如果再係噤樣,依度一定關門大吉
如果再係噤樣,依度一定關門大吉8 U6 e6 Q& Y, k# A/ O
奉命 發表於 2010-7-17 02:55 AM
6 C4 g1 ^/ q7 T& G! F8 r1 O
9 b1 u$ M- T# W! \5 C
don't really care....; m4 k" R8 z7 z
% f+ J0 N9 N1 K! }: n  M  D( p
The people who would come and chat on here are already old members.
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。