<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗
返回列表 回復 發帖

米高積遜好狗

佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
我覺得我阿媽發仔瘟好看,有品味才能欣賞當中的美麗
係因為佢有眾多的歌迷4 p# E- L: j7 }! k; Y4 J( u
美國唔會比佢有事
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 06:04 PM:
  l: S1 ]* F5 u- |' f* |6 y1 ?其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
( a, E  X. k; s, M# i; Q( y) V
點解江叔要殺晒d證人 ??
【icon小偷™】
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 18:04:
) Y9 b" [- y$ j# }/ ]其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
+ {" w- [( M9 f' Z: I  u但係我聽講係江f文本來係想殺米高u遜但係d證人剛行c過殺k錯人,想h再射既時候又射中自己個老i,接著想送佢老s去醫院既時候,突然又比一架貨車衝m過來撞o死左,而家仲t係醫院想h樂死但係又比證人d家人請既殺手殺e左,最後係r埸度過下半生喎~[說笑— —,"純碎"搞o下氣分]                       ' \' I/ t; Z+ {, Q3 x" M+ T
                              [仲有d英文都幾無聊]—_—"
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-6-20 06:21 PM:
7 t0 |% u" }* `; S
0 a, b! N9 y+ T但係我聽講係江f文本來係想殺米高u...
4 j1 h4 q+ j  m# T, ~' k
其實我都唔多明你講咩=.=
8 c# t2 Z+ Q8 `不過我覺得佢今時今日個樣搞成咁~. E" I& @, N: w* x" p, }2 e
又身敗名裂~~
; B3 x$ v& t* `3 m已經係對佢既一個懲罰!!!
Originally posted by §Ken§ at 2005-6-20 05:58 PM:! D, k9 @, m- l0 b" C; ]% y
佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
8 T0 Q. B7 h4 y- f5 p# l" S你都白撚痴,告唔入就狗架  f- a/ o  h6 p  Z* k4 D; Z9 e
dna,精液,毛髮依d最重要既物證一樣都冇
) \0 f" i4 ^4 [$ k8 F  o. w, `7 V成單官司都係果兩母子齋up
( |& l! W" @: l/ B6 T仲有個同佢有仇,一心想做mj一鑊既檢控官
$ s/ G4 n% ?& H* {
6 R! Z9 o' ]5 a8 b仲有d傳媒就好似一早認定mj有罪咁,對mj都唔公平啦
' H! B  m4 X5 {7 m$ c0 m8 B* [- |" M5 A
唔了解就唔好鳩up
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
疑點利益歸於被告。  w2 ?" P) ^# J# }

1 o* ]0 P" y$ q2 N7 T! P1 @想入人地罪﹐你咪去做陪審員囉。
Originally posted by karate_pau at 2005-6-21 12:36 AM:
. M0 V: [' m) G9 J# }
! ^2 n3 X$ @( r2 ?4 Y3 p你都白撚痴,告唔入就狗架
+ u; }$ a8 W7 @- H0 kdna,精液...
& V/ ]& V! k$ k& R  C, D5 N! d9 J* T
karate兄, 我都好認同你既觀點...; J9 b; H# {( t
( \  J$ g/ s: F4 H  O
不過又係果句, 1 u: }$ t1 Q8 j& W5 E1 z' o, s, c& x
d不必要既助語詞唔好用喇..
唔好意思
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。