<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩補完牙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-6-18 10:49 PM:- ?' F0 T/ F6 B# [

& P, i, r/ K5 F1 T# ], P1 O1 Dvivi 咬得人多 爛牙嗎?9 {$ q" L9 L3 z5 Z3 |% g7 e0 Y( i
[100% 吹水 講笑 唔好嬲呀!]
8 ^& B$ ]' }9 [( z% p我係靚女一名﹐好多麻甩都唔介意。
補一隻牙要250=.=
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-6-18 10:53 PM:
; u  B5 ?9 u; X" C) L; E' [聽人講  `& X* F7 R+ R% K
補完同真牙果d好易蛀
5 _  W! r; [. H) G6 f) S$ @銀色果隻我阿媽補左都成十年有多$ E7 S) g: V0 m% V2 y
都無蛀過1 m" g: @( {9 G3 M. f9 j
佢係用銀色果隻
  v# I4 V( X2 Q! ~; z我都唔知呀﹐但我都有粒銀色 filling 成15年架喇。
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-6-18 10:53 PM:$ U# j+ R' a7 ]# ?" ?$ Q
聽人講* U! A7 k/ V0 c5 b2 u" z/ e( B
補完同真牙果d好易蛀2 C" o' u$ V1 T1 M( s9 Z
銀色果隻我阿媽補左都成十年有多+ V% C: W5 _  l( m. K( }1 k. ^
都無蛀過, Z( J% I- {# f/ M+ u3 N# A+ A/ z
佢係用銀色果隻
2 [9 Z4 D" ^/ W. t" t) N- G' _: u2 Y5 ]4 g; k5 o, A* |
我試果補磁粉,白色果D, 補大牙, 唔夠3個月就 散曬 成口粉....最後補銀錠...10年 重未有事!
我有個朋友仔自中一後無睇過牙醫
* Y( o: F2 V; g! j5 ]佢早幾個月去睇 (大學3年)
6 g3 @  Y+ [) P1 ?阿牙醫話有12隻要補
$ W! K0 L% m, {/ R& v6 ~跟住灰曬% x( `5 A9 }0 U& v8 E9 M! \" A
我地成日兇佢話好痛( H5 b$ w0 D" m2 d( e
唔知佢搞成點
Originally posted by samuelleung at 2005-6-18 10:49 PM:
6 D" _! s) K: n6 o講起牙, 有冇人可以分享下脫牙的經驗, 因為醫生話如果我要ku牙的話就要脫四隻牙, 好驚....
8 K# M; E% r4 K2 s. r% F" u  i) m4 p3 o
咁你真係要ku啦, 我果時ku牙前都係要拔四隻大牙先夠位, 勇敢D, 支持你呀兄弟!!
Originally posted by d228216 at 2005-6-18 10:53 PM:
" X3 Z/ \& }6 T/ a
' L4 ~: G$ ^  K( K3 g  X! p" o) w. q( Z3 F( F" E4 h! e% v
. p& p6 g3 K9 E$ ?; i- H
脫牙事小, ku牙, 有排你暈! 有D人開頭好辛苦! 成個禮拜!
' [- F9 T4 I6 E8 D; F+ ~
5 p2 Y9 z( F$ ~0 _% }
真係幾痛嫁, .不過痛都係每次返去比佢整完D牙之後, 通常每個月一次啦, 每次痛幾日, 痛痛下就慣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩補完牙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。