<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗
返回列表 回復 發帖

米高積遜好狗

佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
我覺得我阿媽發仔瘟好看,有品味才能欣賞當中的美麗
係因為佢有眾多的歌迷/ v. C% b3 R) s% x+ q4 \
美國唔會比佢有事
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 06:04 PM:
1 D" a3 y. }+ Q( ^0 l其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
( \! X6 A0 [: s點解江叔要殺晒d證人 ??
【icon小偷™】
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 18:04:' n2 d4 |9 f9 I2 K7 z; m
其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
1 ~' R! W1 f8 l, J3 v
但係我聽講係江f文本來係想殺米高u遜但係d證人剛行c過殺k錯人,想h再射既時候又射中自己個老i,接著想送佢老s去醫院既時候,突然又比一架貨車衝m過來撞o死左,而家仲t係醫院想h樂死但係又比證人d家人請既殺手殺e左,最後係r埸度過下半生喎~[說笑— —,"純碎"搞o下氣分]                       ! e8 `" ?2 @( O  v, f2 @
                              [仲有d英文都幾無聊]—_—"
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-6-20 06:21 PM:
1 J! V- H- ~- |7 {7 K$ j
1 f" m. P- p( R) U4 Z但係我聽講係江f文本來係想殺米高u...
. c# H( |" J* M8 L" Y/ i1 z
其實我都唔多明你講咩=.=
7 P7 P/ ^0 ^* G8 j" {/ R不過我覺得佢今時今日個樣搞成咁~+ Z. {$ N3 |! ^/ J
又身敗名裂~~
7 C' @% h: q" C4 j& X已經係對佢既一個懲罰!!!
Originally posted by §Ken§ at 2005-6-20 05:58 PM:
3 \- \( |( |  l$ O3 S  F* W佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
* o# a7 ?. V# [4 d3 M9 X你都白撚痴,告唔入就狗架2 `. M$ B) i) l' K% B& u
dna,精液,毛髮依d最重要既物證一樣都冇  \* u, U6 N' e7 c
成單官司都係果兩母子齋up
' N/ [5 Y9 F5 X仲有個同佢有仇,一心想做mj一鑊既檢控官' t1 G$ Q* q" k$ d

7 w" |* q! p5 Q6 @4 `1 B仲有d傳媒就好似一早認定mj有罪咁,對mj都唔公平啦1 B" u7 V& ]3 ]7 W

9 V8 a9 l4 A0 e" c6 s* v" `! Q唔了解就唔好鳩up
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
疑點利益歸於被告。( h7 ^/ q3 f/ @0 ^5 a- `8 Y2 r

) n$ `- q: m3 i0 ~( v) L; ]想入人地罪﹐你咪去做陪審員囉。
Originally posted by karate_pau at 2005-6-21 12:36 AM:- i. j( X, c& f; P- g) Y- W

0 z* |, K( f  r% T你都白撚痴,告唔入就狗架6 s  D  D0 O" n: o# ~
dna,精液...
# h& s/ B  ?1 c/ B
+ {! Z0 z7 b) @karate兄, 我都好認同你既觀點...
8 O8 \- j/ B8 ?& a4 m0 B1 n# i. v) `1 ^( P
不過又係果句, 0 k3 C% z, P1 q* D1 p, p
d不必要既助語詞唔好用喇..
唔好意思
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。