<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?
返回列表 回復 發帖

所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
其實香港有好多女性(老、中、青)都係第2項!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
我反以想知道邊個投左票..ha
我羅
Originally posted by xylitol25 at 2006-4-1 08:07 PM:+ J7 R* Q9 b  N9 e7 h8 }1 B- |
我羅
* i  b" G" p; s* a, I9 M
甘你係有定冇個個呀
想用呢個方法
+ R4 @% `9 D! ~% |6 W! a知道有邊D係女會員
1 t2 l0 t* T: F' ~諗到呢步5 Y+ M8 w- {0 z/ |
你已經好聰明
! d2 I% Q! K- h$ z4 T% x8 M+ M可惜仲差一D先得...
差D唔記得; Z5 l( }; S3 G$ ?/ V' B$ ]
有人叫我提你
) R! y6 m$ R" W) {5 d- P& S4 k  f: \

. X5 L2 ~: f# {" x『所有女會員:』呢句
; f8 C$ Z/ o$ M5 t$ U係敗筆之處
1 }/ @. ^- p% p  S5 V# D1 [- l' u下次記得咪打呢句...
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:31:
* H, C% V3 X5 J, z. U想用呢個方法
- e: q  u+ k" b, a知道有邊D係女會員) p2 z2 F1 F0 D
諗到呢步9 L3 O7 j5 }0 s& {1 H6 i
你已經好聰明$ ?( f: D; f, d$ j! c
可惜仲差一D先得...
( A+ O. o1 b: r4 l2 H0 w* y: z# E8 Y3 Q/ u" W
2 U6 b1 S# g, a" i1 ]8 r
我知其中五個女會員
.
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:35 AM:, t- _; S# b3 Z' d" ]+ ?* s/ h$ ~* c
差D唔記得* e8 k& _# ?, @4 x; O; N) J2 V: q
有人叫我提你$ z7 v0 u* r* I; g5 k; r' g; I
, v& z# Q" G) S3 T1 x; o

9 s, O! c5 T2 {  T/ a* h『所有女會員:』呢句% o) K' }( W& {6 i3 |
係敗筆之處6 ]7 J8 T8 Y) Z
下次記得咪打呢句...
8 g" {! r1 Q! w
唉...仲諗住汁雞....哈哈
Originally posted by 155220 at 2006-4-2 07:05 AM:' Y9 W, m1 Z( W& z% Z8 _, N  M
# Y4 K- ]: _7 q$ ?- R& l5 R( F

& S6 O, b' e) m( q3 D. X) p4 t" F8 G4 P1 q& K
我知其中五個女會員
7 C; u( X) E' G, J) ?

- ]9 k7 ]4 j' h( Q: T+ t; ^' |0 h+ C1 r' b! C& y& |3 H' A
我知7個
0 x+ x  s7 y3 Q+ ]$ X: N# O: x! c識4個* _3 m3 [2 m) n2 E8 [* u
3個唔識
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-2 09:19 AM:
$ Q; J8 r- ~/ x% m
- n5 s: ~- y* f& I5 U唉...仲諗住汁雞....哈哈
6 t( s4 E& L( @, j

! P# u: B- d' _
& j" A: q( n: {哈哈...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。