<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 遇见蛇王,生死只係一线之差。。。
返回列表 回復 發帖
帶D   硫磺     可以拘蛇
好少人用硫磺,多数用来对付蟒蛇先用咖。。。
5 E# v+ Y8 J1 P7 V; |5 p% a老实讲,遇到大条ge蛇,机会其实唔係好大。。。- m, a8 e0 B1 ~; P# @2 y
但一遇到。。。分分钟条命子都保唔住咖。。。
Originally posted by teramishu at 2006-8-28 02:27 PM:
$ _6 u2 ]/ D* S" g5 K( h好少人用硫磺,多数用来对付蟒蛇先用...
& h. O% i% ~$ g
' }& w# v. u- l3 o如果條蛇好大條,你咪狂拋榴槤囉,實中啦!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-28 09:58 PM:3 `7 s& c  L8 S  [/ ]+ A
( D( `3 [/ o* `/ {, A" D/ D
/ D# T% }  r# }+ q3 I  P# s
如果條蛇好大條,你咪狂拋榴槤囉,實中啦!哈哈!!
8 O  Y8 v. ~1 g8 B, S9 N; {) I
, @, e: T& w9 y% L7 Z) f, b只怕你未抛榴槤,条蛇已经一口咬左落来。。。4 R6 t! ^  c0 M6 U3 ?
大蛇咬人都係一样。。。實中啦!
Originally posted by teramishu at 2006-8-29 01:22 PM:+ k2 i) O8 f* E5 \

# j+ z8 U& l! `  ]2 J0 Z8 F" v: H2 Y
只怕你未抛榴槤,条蛇已经一口咬左落来。。。
0 T: g5 }) G" K大蛇咬人都係一样。。。實中啦!
( B7 |: ?+ f1 x3 u3 q3 [) F  t佢地係靠卷住你的,我講大蛇。佢地好少末卷就咬。特別係你咁大件。佢令你冇得反抗之後就會生食你。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-30 12:15 AM:2 V- F  T* [, g6 ?0 p  g

! U0 z( N6 L4 J佢地係靠卷住你的,我講大蛇。佢地好少末卷就咬。特別係你咁大件。佢令你冇得反抗之後就會生食你。
: j/ V3 `* Y4 B' `! ?

! _4 J6 a2 I8 ]蛇就係用呢个方法食猎物。。。尤其係蟒蛇!# l" l4 N: r+ W- U* @9 a
如果条蛇唔係要食你而係要咬你或吓你。。。呢d同常发生响条蛇吞你唔入肚ge时候。。。
! |" H+ }- y5 x, r条蛇就会快速咬你一口。。。被你死。。。以保护自己。。。
9 I  |3 q: j9 M/ z0 }  M" |
$ `0 B5 n! X& E" y( u1 VP:S 蟒蛇属于没有毒性ge蛇类。。。但就可以先咬住你再卷死你再吞入肚。。。好恐怖。。。呢d时常发生。。。尤其是落后ge国家。。。 God Bless!
Originally posted by DXneo at 2006-8-27 06:11 PM:' k) V2 W. S8 C% G9 S
帶D   硫磺     可以拘蛇
  }- X( m( F6 Z$ T
燒硫磺 才得.i killed 2蛇 !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 遇见蛇王,生死只係一线之差。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。