<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?
返回列表 回復 發帖

所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
其實香港有好多女性(老、中、青)都係第2項!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
我反以想知道邊個投左票..ha
我羅
Originally posted by xylitol25 at 2006-4-1 08:07 PM:7 L1 g3 t! D# H& J$ y( l  M- H
我羅
3 F( R' x5 ~; J& Z
甘你係有定冇個個呀
想用呢個方法
# m% q* c1 k) @! G7 E8 {知道有邊D係女會員
- O5 A1 a$ G9 w! U諗到呢步
5 V! S% |( o% M/ n9 S9 y- D你已經好聰明
9 k$ [& G# U, d! z, z' u7 y! t9 \可惜仲差一D先得...
差D唔記得
; g" M3 |3 B9 J5 W有人叫我提你
3 o8 S* p0 X2 y0 ]' _. ^
+ {; Z7 D# Z, ~7 I/ z6 q" B; o
  t( n' x; m$ a% I+ y+ K『所有女會員:』呢句8 _' {8 e% u- c
係敗筆之處
, s1 A. M# H7 p9 _1 Y. ?, x下次記得咪打呢句...
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:31:
3 d2 r. Z9 j# V" a想用呢個方法
( m" A8 ~" k& y  u知道有邊D係女會員
) l* G5 T( J& Z. j' _諗到呢步
: N1 E1 M) Z* i* i" U你已經好聰明- I4 I+ B4 V% e  \  E- Q1 T
可惜仲差一D先得...
/ E" o/ L4 U2 V6 Y2 D  K
, B8 e9 F5 F8 Y9 p" J6 w8 a

# h7 \$ F0 _4 t$ b: @6 |: k: N我知其中五個女會員
.
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:35 AM:
0 w+ O6 W& a6 u8 B* P差D唔記得
  m" f: P3 q8 h7 G3 R) H有人叫我提你( z4 ]: c; ^' ?8 A: i& d6 G

+ i1 o; n0 s( R# p  Q- \' D0 S6 y- R
『所有女會員:』呢句
/ r* M, F$ f+ [, q+ G& \0 Q9 H係敗筆之處
, i0 N  E  m1 D, Z  e下次記得咪打呢句...
; c; N. x6 I4 q7 c' F. g: ?/ c/ J唉...仲諗住汁雞....哈哈
Originally posted by 155220 at 2006-4-2 07:05 AM:
9 L. ~( d  h" I9 a. _  N1 N/ {5 L$ c$ c1 |* I( w9 h
: x7 t( ]* `# G

7 o# R. h& S4 C/ W3 _1 U. q我知其中五個女會員
# W* V4 b; e' Z& A$ H& y: n7 e1 d! c

2 u& ~2 s4 G/ J' E
( w% U. ^9 W. k$ @我知7個
5 D7 ^" ]; K4 s0 ^4 B識4個1 Y" L; ^: Y$ i9 J' n+ }1 L$ C" C0 d
3個唔識
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-2 09:19 AM:
' p( @6 A( Q+ J9 q  y% W  Z' X: n) D3 ]4 h" G  ?. A# x) _
唉...仲諗住汁雞....哈哈
) i0 @" \6 |9 d9 V8 q/ W

, u0 N1 ?2 f% W1 u1 z! Q) l+ ^3 T1 R% T* V) G
哈哈...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。