<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾
返回列表 回復 發帖

如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

如果做唔到自己想做既野........
4 d7 N* v" Q$ {3 ^! n9 }% M/ O
6 |0 F. r: ^9 b# a6 t如果做唔到自己想做既野,會唔會覺得人生好遺憾,好似咁就一生咁,其實我最想做的就係環遊世界,但我諗我一生都冇咩可能達到而個心願,你地有冇D咩野想做(唔一定係要職業,總知咩野都好LA)但係自己又做唔到 ...如果真係盡左努力都唔成功~~~
6 K7 p1 |6 ?3 E- W) j5 h5 t適當Ge時候抽身都唔係一件壞事 ?
Originally posted by yanjai2006 at 2006-5-12 12:08:$ f( {  W" U4 g$ ^/ o
如果做唔到自己想做既野........
$ \9 i% v8 |9 W3 v- ^: ~' a0 [* n0 b& I5 L/ s% b! S. B
...
6 e, g3 J# d0 C) H% A6 `: l) D8 E5 {環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平遊, 貴有貴遊, 差不多每個地方都有YMCA旅館, 環遊世界有幾咁難? 除非你係跛既, 又或者你要坐"空軍一號"啦, 咁就難d......4 s+ C  ^2 o3 ~6 f7 j: D& m  n, W% O4 P

8 V0 r4 h- |2 i) i' I& L% p其實感情的問題就最難搞, 我十年前同一個女仔分開, 最近見番, 大家都仲有feel, 但我已經結左婚生左仔, 對住呢段刻骨銘心既感情已經不可能再做些甚麼, 我痛苦過你十倍啦......

640 x 480 PIXEL下載

大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
同唔到個女仔響番埋一齊
Originally posted by d228216 at 2006-5-12 12:33:
" R  H* K2 d7 s6 l3 k大把鬼仔鬼妹乞食環球旅行都得啦
7 c9 s4 M. P9 S; k3 Q( O9 a咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:10 PM:9 z/ E! L8 ]- _! k. N1 ~8 K$ S

3 ^. V: A: v) g8 `咪就係, 環遊世界算得乜? 坐飛機咁辛苦, 請我去都未必去添, 正所謂: 讀萬卷書不如行萬里路, 行萬里路不如食萬寶路.......
: Y; W" }3 W, `9 X% m5 `* a  R

55 x 81 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 12:22 PM:
+ l! J3 M8 z. D3 U. J1 P9 f$ X  K: r  O. H& n4 \" a
環遊世界咁小事都話要放棄? 平有平...
6 j1 a# v% v& ^/ f
3 \/ S* l3 I/ f, o0 ?) C) @! ?bro 咁大劑?! . M7 u, u$ L5 y$ r- p* c  H

9 i. c7 o. }# P唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
我諗住去利物浦同歐洲旅行
# S; `5 Q  @$ R( e# C加埋想去日本滑雪6 F4 b& }; O6 n- _. s) H# v
" X  c8 b- j. b5 ?- k
仲未去.................
* K8 m/ r$ I6 S! Q5 p- m; x* Z  }但係會儲錢
+ ?3 |! [: j3 k; ]; H# Y$ _( d+ u) l+ R7 u( h; w. {2 H* ?7 T
老實講
0 u. n  o: \1 ~- r3 ]8 K3 m1 c/ p$ m- O人一世物一世
/ H# H6 Z" k6 F' E5 D! C# q( n) r唔去會有遺憾架
$ L4 z: V' ]: {2 Q9 Od 錢又唔可以羅走, right ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-12 14:26:
! n. R. e8 M" h/ [7 A. e! _" P2 n! K1 h% w. M6 e' W9 l1 H
) l" Y: c. b' a. D
bro 咁大劑?! 2 N  H% t* ?4 s" O/ [; z3 m

2 Y, C: D7 A# u0 I唔睇你既post, 我仲以為得做戲先有jar
6 T$ j0 V( n! Q
人生如戲呀細佬..........

350 x 204 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-12 02:30 PM:4 r3 c& d+ n% O% g  X" J5 v

; i, \6 t9 Q0 a$ K6 \- C. S2 {人生如戲呀細佬..........
: I8 d& M* Z. ]
8 u1 r8 r* ^2 l, J9 _8 S7 A
bro," G* L4 @: S8 F6 b1 I

3 d: A3 \. ?8 e5 t% r/ K" q! U我試過同一果女仔好有feel. j+ L- F/ |, g2 K  D" N* b
但係佢唔信教........
* c8 w/ d) |  D5 X1 L1 l# U/ r
* J/ n3 I' C, O% s- L' p3 L冇計,
6 k+ y& H9 r# X  |8 g# e咁就冇一齊啦  : w2 D- h  _8 x7 y! a& C4 ]4 h6 M

; D* T, H2 [' q講閞都有d 遺憾 .........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果做唔到自己想做既野........會唔會覺得人生好遺憾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。