<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
# S9 n( r! W) J7 q' g% U救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(C...
% c) z- u7 @! P( ^& F1 {4 U9 a" @
9 j) b' P1 U) b/ y5 E2 K' R我覺得完全無問題!
% i: V. r+ V8 W- p' Z0 U- H7 T5 R6 Y% U7 z. C. f2 W" G. M$ G3 ^
"救"佢, 佢有危險咩?!- S7 H. c! b" j
外國大把童星啦
. N1 ]7 b3 W* |3 g呢輯相一d都唔性感,/ P8 o2 n" A9 }( o) Q
只係成熟d咁解,
" y1 v5 s! F' l! J! u. R. G. Q都唔明依家d人咩都小題大做,
: |/ S9 ^8 @6 {- Y0 j  v( `; C人地自己影相,
, w/ ?7 ^" f' R1 n  _關你咩事呀?' G8 q3 j* t  @' P' i  c- h8 B# k7 |
8 S& w* M# S2 I: P% y6 n% c
依家通街10零歲d女仔大把著背心啦,+ l8 K) M, w" p0 {
你快d去"救"哂佢地啦!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:
7 B" a4 I, m2 Y5 F. J  ?又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
5 s# n* t: o; u0 E! \2 w
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:13 PM:
  h  k; h3 C% L* r( _0 z8 Y
; S  C6 Z% O: s" b0 @我都係咸濕佬, 但我無興趣睇, 因為都冇野睇, 何"咸濕"之有?$ O/ }3 w/ g% t$ y( o0 q
香港的"偽道德派"已經痴左線, 係唔係都投訴一餐......
% P* `9 ?  _( i' ~$ h& l
Originally posted by kinz at 2006-6-22 08:15 PM:1 l$ h% P& C& _* x- M! Z0 a
[quote]Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-22 08:05 PM:
1 \3 n  s9 q2 D/ t5 M6 b; v) W! G又冇露點, 又冇走光, 有乜問題?
4 q8 l  t! a& K( h& I1 Z6 D 滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢 [/quote]4 S6 V- B7 }4 \! E3 M- K
Originally posted by Aivn at 2006-6-22 08:51 PM:
+ I1 A8 s2 @6 c* d
, u1 v5 v2 X0 b9 I# W0 [2 \- m7 x% N# K) p" s$ h' y! X
我覺得完全無問題!8 D: u0 M9 ]$ l, H
/ Q8 i' I. Z1 a4 h, ^2 o
"救"佢...
% }% {) F3 p2 w/ _Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二& b8 C& ^% g- [0 R5 m8 K! b
    0 W# i* @. ~/ P2 o
  • 校園暴力、李腳掌開會打機仲聲大夾惡、教育政策混帳又唔見佢地咁上心
    * E: \$ z: ?2 z8 Z
  • 唔知邊個大力鼓吹向青少年灌輸性教育呢?
    - e8 m5 Z! c5 S5 V5 `4 d3 K5 R9 O
  • 同性戀、雙性戀、群交、婚外情、4, 5, 6, 7, 8角戀、D「名」人包4, 5, 6, 7 奶、娛圈淫魔公然性騷擾D女藝人(無論係自願或非自願/被迫)……又唔見佢地話教壞細路(I don't mean any offend to homosexual behaviour)) F6 Y6 }% v9 ^4 ?# d7 }
  • 梁洛施夠曾經出過未成年泳衣寫真: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76314&page=1, 都唔見有人投訴(唔通欺善怕惡驚得罪羊生?)7 ?7 K( P; l; R! o& o
0 J- F# m8 e+ f! T2 \3 C) X
P.S.: 平心而論, 係雜誌內容誤導大家, 文字的魔力又一例子
5 E1 M. [8 `- p( v1 k" ~6 C; ~+ `  a# g4 F' g1 Y
[ Last edited by ironcross on 2006-6-22 at 10:15 PM ]
目標唔怕多 ;)
Originally posted by ironcross at 2006-6-22 08:58 PM:
/ B4 I# T) m4 Z+ |" j9 h  j. w6 f+ P# h. @) X5 v

( e2 X) U0 i8 l. k& T$ w8 r
) b; g4 E9 s( w7 a7 Y; k- {2 U 滿口道德嘅人最會用有色眼光去睇嘢
5 u6 L0 d8 v6 A" w  C/ ^5 p9 ]
Agree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二 [/quote]( D6 U# C6 G9 F. f) M) E6 Y, z
講得好!!!
又冇迫個女仔影
# |1 Q2 {: B; f! _  t. T' g佢係自願架
! V2 B* G1 o3 Q* v5 m# b& r1 b你地咪 係唔係都投訴啦
我想問個校長幾時上左鏡??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-6-22 09:05 PM:# n9 h  ~/ ?5 K& |( n
我想問個校長幾時上左鏡??
8 o' s( y. c0 a. @" Z
The Principal say Renee's childhood/teenagehood has been ruined. In some way, he's right: Renee's childhood/teenagehood will be ruined after his interfere...
目標唔怕多 ;)
死kai子  投咩訴丫  . u& D# ~6 P! O6 M$ Z! G
而家乜都投訴一餐6 L% U* X5 F% u  ?5 }/ k
人地拍相 有無影響到你呀 有無犯法呀 ; K0 n3 A4 @! N5 F: w# [8 `. }0 I  Y, J
有人鍾意睇就睇 唔鍾意咪唔睇囉 死忽鬼 搞埋咁多野 痴根
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:* p) Q( \' F; P. n. P2 W: U( f: b4 c
*曾經有人問過..."其實佢係咪自願?"
9 |8 ]! D* X; l) b7 J" k
& O+ _: C3 b2 [+ s100%係喇..你迫佢..佢唔肯嘅話..你根本冇辦法..佢拍得呢輯相就肯定係呀媽又同意,佢自己又願意架喇.
5 E% p' A) r* Z! q
咁人地話自願,你吹佢唔漲wor2 k* n" n/ j* N( _
寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-6-23 12:26 AM:3 o# l$ ]9 ~9 f: B* e$ I* ^- }
/ p, J) {8 B5 Q5 }( e! i
咁人地話自願,你吹佢唔漲wor
  p, P1 l1 f; x7 Y5 h) m: H( q8 z寫o個個人自己都傻估估下就話係,點解呢個年度o的人既鑼輯差到咁?
) A" N; R8 Y* ~% P, ?2 N
( Y7 P% \( j/ U7 e8 B
有強姦無焗賭  佢唔肯 邊個迫到佢  
: B  e* D& ]2 R# E' w& [1 z  s你見唔見到佢喊哂  俾人扎住咁影呀 ; e7 k) w2 O" f" v7 H& [
睇埋d專訪 佢地既對話 佢不知影得幾開心
Originally posted by KoBe~8 at 2006-6-22 09:00 PM:
+ p+ U2 d& p( w- O! L  @4 D
, ]# ?/ A  ?" y' iAgree! 教育界及社福界係三大虛偽行業裏已佔其二
2 L1 ]& _- f' h% \+ Y講得好!!! [/quote]
2 V: o, z' Y' ]2 ~+ @. S6 Z4 x! b; q5 `
X2
) K2 T+ M( Q: b) ?  \5 y- V" ?" f第三應該係傳媒?
/ K) n- d0 @  X- f
- w( _5 M: m4 K7 G回應樓主:0 p/ j1 ]9 @: |' ~% ~
便利有邊期冇投訴?只係罰款了事的話,根本係罰得太輕!" T9 p5 W% E1 |
如果係釘得死的話,早就釘死左啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。