<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 13:07:
8 Z6 K, U: b9 a8 L; ~+ q# y我覺得身材重要d ... 不過我標準唔同你地喎~~
" z$ Q! q2 B6 ~" R

! `( w' R$ r' m. N/ x5 M0 F我地都明......
Yui is rock!!!
女人咪又係一個西
/ E5 q; Z  v, \: Y: M不過如果真係要揀
7 ^" t$ ]" M9 B3 d, m我揀樣
* _/ g1 ~( C- H& t) }( B# N+ U( P如果條女36 24 36
; z* o5 H# j" I( t; c黃夏惠樣
$ b2 v! \* {) E$ A. L; b- ^你要唔要?
Originally posted by agogock at 2007-12-14 04:31 PM:
8 y$ z  L  \- G! Z' E, @樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
2 ^4 J# Y+ k2 E4 [. j
咁唔通個樣殘左就離婚???
睇完各位既發表,5 l$ R6 s6 X: v  ?! `/ }
我不禁諗左一下,; h$ p) G" @$ X* ^. l( D
樓上各位有一d 係跟返題目答, 亦即係要樣or 要身材咁,
* M( u; A6 s# f5 y3 \3 Q7 Y亦有一d 表示唔會限制係外在度, 而會追求內在既善良or 學歷等等等,/ O0 ?! S+ M: b# y
但係好似無人將感情放入去考慮既清單入面咁...
1 H* T2 ]& A. \! ^: |& p對於我自己黎講,
0 W7 b3 f- [  N9 T除左一d 條件之外當然都會放埋感情呢個因素落去啦,
' ?7 m2 O6 P5 U4 y3 |( R不過若果只係跟題目既,6 r8 x1 M# o1 F- X- C9 |: |
咁就緊係揀樣啦
唔係樣定身材o既問題
) k* {# ^( v  ]  Y係你鍾意邊個
# e" f3 N: t+ X! y6 v& v7 w/ j5 S
唔通我地個個揀晒其中一個答案, 你就走去揀o個個咩 2 y' n$ s( V! d- w9 ?' C
人地鍾意你係一件事, 你鍾唔鍾意人係另一件事
睇樣先~~
0 X6 S8 W6 _$ A; P身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
Originally posted by head at 2007-12-14 07:59 PM:1 y0 [. C0 g! S8 L
睇樣先~~
2 L7 J5 g9 e0 y+ `身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
: Y" r/ l" A& J7 [/ h1 k咁比件 李準基 你好無???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 20:03:
# _5 e/ F9 a% K# N% {! M- m5 U* g. F5 q+ E6 o$ t
咁比件 李準基 你好無???
0 [3 D' H6 ~! X4 L5 `  r" H. _) W( H

3 P$ v- H" H/ w4 Q我覺得李準基好樣衰架喎 / W1 i( ?' o# X  \0 Z5 e

/ h- a) B/ N$ J! `- I4 S7 j比件劉心悠就差唔多
Originally posted by head at 2007-12-14 08:05 PM:' U' ~. n* I  F$ F0 U# Y
; r! R9 m. F1 V( E3 A: \
6 @# P2 r6 L' ]7 J6 |6 M
我覺得李準基好樣衰架喎
, `- F+ H' V  V: z& L. {* E7 l( r( e+ c: v4 ^. H  |
比件劉心悠就差唔多
  N( M/ j& Q6 ?4 j% ~; he件呢???
: ^8 c) M5 W9 |2 [2 ^* ~6 vhttp://www.youtube.com/watch?v=yYnmEOO9PSw&feature=related
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。