<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2005-10-11 01:25 PM:, K+ x2 C+ m8 g2 j$ G0 P

8 P) Z, N2 W1 m7 E& C
" m' s4 L  Z$ z8 K3 }* r但係 Work wo!
0 p0 T) X# ]4 w因為拉得開隻癲狗個十幾人都係分身
) R" j: {/ Y/ l唔分身店敢拉開隻癲狗!
8 y( ~9 [% D" G3 v3 n- M: y咁仲有無其他方法先
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:/ S5 k0 v7 p5 _7 D5 g
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
, V4 P! L' D% H8 y: Q3 Y
3 V3 N0 J) K% q0 W) k/ D呢位仁兄都好背成借一喎
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 02:39 PM:
2 H3 e5 s7 n/ k4 D$ }, e企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
4 R2 }- C+ N7 r5 g& h) S# L原來你都係傻既; L0 j6 L+ }4 Z6 r. c
話明癲狗即係畜生喇,無性架4 C. m* F4 Q- F" D$ a
佢唔係人呀唔會擦牙架6 p. ], x, E" M
你哄埋去,佢唔使咬你呀$ o5 B0 V6 X+ C7 j
淨係佢把臭口都可以毒死你呀
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:14 PM:
- _# F2 f( h7 U# L! g2 ]! e2 s4 T- ~
" }2 R+ d, |6 {' s0 Q  W9 j原來你都係傻既
! v/ W! H! L9 c% J話明癲狗即係畜生喇,無性架
& }# G7 i" D+ e0 |0 Q- H" [! V佢唔係人呀唔會擦牙架
0 N+ [. q0 E" N- V& U4 K你哄埋去,佢唔使咬你呀
6 B) a3 T% `- w& T淨係佢把臭口都可以毒死你呀
5 r# |* e, M$ k1 k+ D& T( |2 X# M6 T* x, f9 |
) e; p' o8 w: U" P3 Q+ l

% D: w, s1 O- Y1 e
* y( `7 G) {2 J  P
2 ], f( d% n7 b" L! Zhahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:19 PM:3 o: a* e- q8 |+ t+ D2 P
+ {& r8 o( i; t' c: \) d

' q% u& ^) x( U, \+ U6 L/ G7 U9 f7 U4 \# p( Y% Z
3 f' ]( N' \+ h8 p" t
5 M2 W1 X9 S; y+ x& @4 ~# r3 Y4 e
7 c+ Y5 R" m2 O7 p
hahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
- m/ W9 Z4 U# q7 d. \1 X9 J
車...........
) Z+ Q4 C+ D# U咁你係應該打(企起身"兇"佢)..唔係哄, l+ [/ q9 v! ?6 f5 M5 |/ o
不過話時話.佢發癲咬住我唔放果陣時
0 J0 a9 n+ n. a  o( q) p' w& Q- Y0 q我同隻癲狗都好近距離喎
9 `2 b; _0 J* h如果佢係驚就唔會咬到唔肯放喇' k1 [( R" s, M$ A6 [2 F$ a& S
足足攪到我幾慘呀
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:30 PM:" A  v( ^! p2 ^& g" X2 M1 m) S2 i
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
: b6 j+ Z, }. d就係我唔肯走" M5 k" P& O% R: L% K
諗住理直氣壯0 U% \+ [7 X! Q! R3 u
人不犯狗,狗不犯人/ D: F$ i( c$ d9 Q1 x+ U8 c
鬼知會遇上一隻癲狗咩8 Q' U7 S- H3 v, a( s9 s) ?4 w" i
如果有早知,我當日就唔鬼行山喇0 Y6 t! ~: o  ?: D" \4 a8 H
點會知有癲狗咬我先得架
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:42 PM:
; C9 G% c% W" O( d8 @+ y- Y, y
, i$ L1 ^( F* C2 K. z3 M5 ^6 o- l就係我唔肯走
) _2 j- ~8 Q2 u, }諗住理直氣壯
. X9 H4 H  ^+ u& q2 d人不犯狗,狗不犯人
0 |1 w2 O/ z& m: r鬼知會遇上一隻癲狗咩
0 [6 f/ D1 P8 a- f, ]3 p如果有早知,我當日就唔鬼行山喇  S( K$ |/ Z4 z# J! E/ Y. M
點會知有癲狗咬我先得架
9 D3 d* ?' N! _6 I. C8 P/ P# c5 B, b7 ^' Y

+ W: }8 v2 a: c9 [- P2 }0 @. o. H) R) v: w/ |$ J9 S

s9 `4 w1 ?7 {4 O/ v8 |5 s對隻狗"理直氣壯"???hahahahahahahahahaha,你得咖啦你~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。