<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)
返回列表 回復 發帖
所以咪話囉,係呢件事上面,傳媒、經理人和家長真係要付上不同程度既責任。她仲細,始終心智真係未成熟架。
Originally posted by neitly at 2006-6-22 07:57 PM:
" v; G" O! `8 B* j救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(C...
1 N% Q! i+ p* j' K
& I; L5 d& r) H5 g7 b7 L9 R5 R- g$ l1 O4 h# {2 d( b6 w8 l& Z
你on9 ga?  而家著泳亡 大個就除衫 你有無用過你個腦諗過野
Originally posted by lkilkilkill at 2006-6-23 06:15 AM:5 d% I0 C9 S7 u. u% d, y# h! u7 m& R
睇左咁多人既意見,又好似好有道理。...
2 W7 w" _* g2 J. B, q. h  j; n, q9 v: F& q, h' W6 d! N3 F# B
你係咪又係on9 ga?  
% l* t& Z2 x  _4 M' N9 X咩係性感 個定義係咩呀
) f" S* z+ V1 ^1 F0 B& e我覺得一d問題都無  
( }) W' h9 w9 V6 ^( ^' t2 B1 H佢而家拋個胸出黎呀?
/ T' }' ~* H1 c3 g+ {! g佢影既相我覺得好普通囉
係呢版同打狗棒兄之流講道德, 咪對牛彈琴!!!
- ^6 k& a; r5 q0 F睇世界盃好過啦!!!
有咁既觀眾9 i" w; l- x' D
先有咁既特寫
1 w: V* p8 ?( O' d2 |7 S' w! p$ B+ |. n' M# a' v
當然有咁既特寫  h( ]$ r, V8 f$ U5 n/ _+ Q/ Z% \$ c
就會有咁既觀眾
  b9 H* Z9 P* N! [. u! ^  A
8 _  g2 K- H% n唔好話便利公司點點點
+ Q' u' I& K. D9 L; Y' Fd公司同cream都係搵食者# I7 r" m9 D0 r1 F
其實我地應該反省下5 ~& X$ S. q1 ^2 A
點解會有呢一班睇d咁既野既人
Originally posted by ming8964 at 2006-6-23 13:36:1 Z$ R7 x$ s' A: B
係呢版同打狗棒兄之流講道德, 咪對牛彈琴!!!' f6 x) g' i+ w5 N) W
睇世界盃好過啦!!!
' R" q: L" t" R& `" Q, H& o你對我宣揚這些"假道學", 當然是對牛彈琴!!!
Originally posted by 高佬光 at 2006-6-23 12:52:- o+ c, c$ f# X7 x. S" Y, g
; L3 c) P* b! Z

( \& O. r' N8 O4 Z; j% ]) N+ Q7 q7 G+ V! A& O- F
你on9 ga?  而家著泳亡 大個就除衫 你有無用過你個腦諗過野
- C+ E. }5 v' J# G哈哈, 佢梗係想睇人除衫啦.........
大部份人都係一己私慾,都唔諗深入d和長遠d,唔係度pose喇,算喇.............總之有一日,你地既囡囡不幸地有事發生,記住唔好賴社會和政府呀。
Originally posted by lkilkilkill at 2006-6-23 17:06:# K- [2 C5 ?8 [3 h" ~- W& d
大部份人都係一己私慾,都唔諗深入d和長遠d,唔係度pose喇,算喇.............總之有一日,你地既囡囡不幸地有事發生,記住唔好賴社會和政府呀。
6 |' c9 k, X! k. k拗人唔贏又咒人家人?好一個「道德派」?7 ~6 Y& Q( L# H5 a6 D" l! W
你咁驚?第時記住將你個囡鎖入保險箱,唔好比佢接觸呢個敗壞社會。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 05:21 PM:, b; a, @& u/ L! `
9 N! @4 E" {- E- l1 i3 {# q
拗人唔贏又咒人家人?好一個「道德派」?
3 A+ G6 U! E+ _' H! S: m2 ?你咁驚?第時記住將你個囡鎖入保險箱,唔好比佢接觸呢個敗壞社會。
0 |, b; L! ]3 v! ?咒人地好品極有限,重出言辱罵,何德之有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救救小童..唔好俾個便利咁搞落去...(Cream)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。