<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
Originally posted by head at 2007-12-14 11:35 PM:5 t" R7 |6 O$ W3 ]7 x7 L& Y& b

) ]5 `7 g0 x; E4 r& n7 g( g1 ?1 y4 R3 y: ?8 l. @

$ i) c0 M5 `/ p咪越講越離題喎
, N3 |+ B+ f0 I" P' \3 s其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:37:
1 X# Q9 n. B5 ^9 u5 x
+ V  W0 v: ?( `* U$ V* ^其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
5 o4 B' ]. G5 }+ x
* |& a8 Q: q/ b( S" }. r+ w( P( I變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:39 PM:
0 w3 a1 [( U8 C) d, [$ T
4 i3 V5 o) K! x/ A$ w# T
* E9 X$ `6 @/ U2 ~+ H, i: ?變態>.<"
: J- H. v* t6 s
你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:41:; D: F% F# v. K! f" S9 L
% M3 r2 p' ?9 b/ {+ O
你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
& F: @9 @' }' d4 G& ]2 X: t6 t
( @( J% s  [3 ?9 c
好變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:44 PM:
. w- k. P$ `( B. o# j9 b, f! o7 E9 G0 @9 o

0 i1 X3 O- [% n- W; J( Y8 J% v好變態>.<"
# ^0 A$ b! K' _, I
咁點先叫唔變態???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:47:! D( T$ f% H9 Z" o

9 y1 T5 I+ q* Z& J; F! e* E咁點先叫唔變態???
1 p6 o1 j; `: V* o8 V- [
2 h1 [# ]& q( V) b  X2 F# U6 b我都唔知
我一定要大波大波大波大波大波
Originally posted by head at 2007-12-14 11:48 PM:
' E% U% o' G: h! c+ T+ U
% R" y# z8 M! I( P, ]( f4 f1 H8 y  }/ w  C) Q0 [
我都唔知
7 N5 Y( r% y; y4 D% `2 x5 ~總結 : 男人就是變態的~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:54:
5 u0 D! L. e! \' @: ]2 U8 C1 n, [5 V5 H9 c3 O
總結 :  我愛章小慧是變態的~~
0 u! Z( ~* E5 |8 R6 I

3 t/ C2 y# |% l& j
呵呵!!!!!
0 y: p) ^1 ^: m  l5 M+ W" S' k原來我係變態的!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。